Capcom onthult Monster Hunter Wilds

Capcom onthult Monster Hunter Wilds

Game komt in 2025 uit op PS5, Xbox Series en pc

Capcom heeft het volgende hoofddeel in de Monster Hunter-franchise aangekondigd: Monster Hunter Wilds.

Dat deed het het bedrijf tijdens The Game Awards. Het spel moet in 2025 uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Veel details zijn er nog niet, maar onderstaande eerste trailer toont al gameplay. De ontwikkelaar geeft aan dat monsters en ecosystemen in de game gedetailleerder dan ooit moeten worden.

"We kunnen niet blijer zijn om Monster Hunter Wilds vandaag aan te kondigen", aldus producent Ryozo Tsujimoto. "Het team werkt gepassioneerd aan het creëren van de beste Monster Hunter-ervaring tot nu toe." In de zomer van 2024 is Capcom van plan meer informatie over het spel te delen.

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"De ontwikkelaar geeft aan dat monsters en ecosystemen in de game gedetailleerder dan ooit moeten worden." - Volgens mij zegt elke uitgever/dev dat over zijn franchise: "De *vul hier kenmerk van game in* is nu groter dan OOIT!!" haha :D

0
test

Kijk hier enorm naar uit! Sowieso al helemaal verdwaald in de prachtige wereld van World, dus ik kan wel even voort totdat deze titel uitkomt. Na Rise, Sunbreak en Generations Ultimate plat te hebben gespeeld, heb ik wel meer zin wat open world, dat lijkt deze game te hebben, dus ben zeer benieuwd.

0

Aanbevolen voor jou