Call of Duty: Warzone bevat nu 120fps-modus op PlayStation 5

Call of Duty: Warzone bevat nu 120fps-modus op PlayStation 5

Call of Duty: Warzone bevat nu een 120fps-modus. Dat blijkt uit de patch notes van seizoen 4 van de game.

Voorafgaand aan de update kondigde ontwikkelaar Raven Software de optie niet aan, maar nu blijkt de modus onderdeel ervan te zijn. Zoals gebruikelijk is een scherm dat hdmi 2.1 ondersteunt benodigd om er gebruik van te maken.

De Xbox-versie van Warzone ondersteunde al langer een 120fps-modus op Series X, volgens verschillende ontwikkelaars dankzij de prettigere implementatie van backwards compatibility op Microsofts platform. Volgens Eurogamer is Warzone de eerste PlayStation 4-titel die via backwards compatibility een 120-Hz-optie ondersteunt. 

Ondertussen werkt Raven Software aan een volledige PlayStation 5- en Series X-update die de nieuwe consoles volledig moet benutten.

Tot slot onthult Raven dat het in de toekomst 'ingrijpende' aanpassingen gaat doen op het gebied van wapenbalans. Zo moeten wapens die duidelijk dodelijker zijn anderen minder effectief worden, om vuurgevechten langer en strategischer te maken. De gemiddelde time to kill moet daarom stijgen van 60 naar 100 milliseconden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Moet je wel HDR op je PS5 voor uitzetten. Is het wat mij betreft niet waard. Hopelijk is dit een bug en wordt het snel verholpen.

0

Hоi! Iк nodig je uit vooг de Sеx Club --- https://bit.ly/3wEHfXa

0

Aanbevolen voor jou