Call of Duty: Modern Warfare 3 wordt op PS5 mogelijk als MW2-dlc gezien

Call of Duty: Modern Warfare 3 wordt op PS5 mogelijk als MW2-dlc gezien

De game zou dan ook geen Platinum Trophy hebben op die console

Naar het schijnt heeft Call of Duty: Modern Warfare 3 geen Platinum Trophy op PlayStation 5. De game zou op die console namelijk als dlc voor het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 gecategoriseerd worden.

Dat meldt Trophy-website PowerPyx. Ze hebben daarbij screenshots gedeeld waarin te zien is dat de game onder dlc voor Modern Warfare 2 geschaard wordt. Doordat het als dlc gezien wordt door het systeem, kan er ook geen unieke Platinum Trophy zijn. Op PlayStation 4 wordt het spel overigens wel als losstaande release gezien met een eigen Trophy-lijst.

Het is op moment van schrijven niet duidelijk of dit voor release nog gaat veranderen. De game komt officieel op 10 november uit, al kunnen mensen met een reservering vanaf vanavond al aan de slag met de campagne.

Het zet hoe dan ook de geruchten dat Modern Warfare 3 is begonnen als dlc voor deel 2 meer kracht bij. Activision was dit jaar volgens eerdere berichten in eerste instantie niet plan een nieuwe Call of Duty-game uit te brengen, en in plaats daarvan dlc voor Modern Warfare 2 uit te geven.

Mocht dit kloppen, dan heeft het bedrijf tijdens het ontwikkeltraject zich bedacht en besloten om er een losstaande release van te maken in de vorm van Modern Warfare 3. Afgelopen augustus liet Activision ook weten dat spelers de meeste vrijgespeelde content uit MW2 mee kunnen nemen naar de nieuwe game. Ondanks dat wordt het spel wel voor de volle prijs verkocht.

Eerder vandaag bleek al dat Call of Duty: Modern Warfare 3 kort na release multiplayermaps uit het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 ontvangt. Daarnaast komen er minstens twaalf compleet nieuwe maps naar de game. Op release zullen allen de zestien maps uit de in 2009 uitgekomen Modern Warfare 2 bij de game zitten.

View post on X
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou