Call of Duty: Modern Warfare 3 aangekondigd, verschijnt op 10 november

Call of Duty: Modern Warfare 3 aangekondigd, verschijnt op 10 november

Eerste teaser getoond, maar meer details ontbreken nog

Activision Blizzard heeft Call of Duty: Modern Warfare 3 officieel aangekondigd. De releasedatum is 10 november 2023.

Een eerste teaser trailer is hieronder te bekijken, al wordt daarin niets getoond van de game. Buiten de naam en releasedatum zijn ook geen verdere details bekendgemaakt - ook niet op welke systemen de game verschijnt, al is het waarschijnlijk dat het spel op pc, PlayStation- en Xbox-consoles uitkomt.

Het was al geruime tijd bekend dat er dit najaar een nieuwe Call of Duty-game zou uitkomen, nadat het volgens geruchten eerst de bedoeling was dat er een uitbreiding op het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 uit zou komen. In plaats daarvan gaat het dus om een direct vervolg. De game moet ondanks de naam niet verward worden met het in 2011 uitgekomen Modern Warfare 3 - in 2019 werd de subreeks van een reboot voorzien.

Er gingen al geruime tijd geruchten dat er gewerkt werd aan Modern Warfare 3. Schijnbaar zullen veel wapens en andere aspecten uit Modern Warfare 2 overgeheveld worden naar de nieuwe game. Er gaan ook geruchten over de mogelijkheid dat de klassieke minimap terugkeert, alsmede de Ninja Perk en de map Terminal. Het is de bedoeling dat er binnenkort via Warzone 2.0 meer details onthuld worden.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

remake het oude Verdansk en maak de wapens meer gebalanceerd en ik ben blij. owja ook geen hackers pls...

-1
test

Zit ook nog een easter egg in de teaser zelf. Het telefoonnummer +1 (202) 918-3022. Als je daar 'Ready' naar stuurt (voor Europeanen via Whatsapp) krijg je de map van Al Mazrah opgestuurd met een specifiek gemarkeerd punt

0

Aanbevolen voor jou