Call of Duty-makers hinten mogelijk naar Modern Warfare 4

Call of Duty-makers hinten mogelijk naar Modern Warfare 4

Er staan meer verhalen op de planning rond de personages uit de Modern Warfare-games

Het is niet uitgesloten dat er in de toekomst ook een vierde deel in de huidige Call of Duty: Modern Warfare-reeks verschijnt.

Eerder deze week werd het dit najaar te verschijnen Call of Duty: Modern Warfare 3 volledig onthuld middels een nieuwe trailer en bijbehorende informatie. In een gesprek met The Washington Post kijkt narrative director Brian Bloom echter nog verder vooruit, en dan met name over de mogelijkheid dat de personages in de Modern Warfare-games terug kunnen keren.

Bloom zou hebben gemeld dat er uitvoerige plannen zijn voor de personages uit deze trilogie die in toekomstige games tot uiting kunnen komen. "De spanningsbogen van personages kunnen allerlei kanten op gaan, en mensen kunnen progressie boeken of terugvallen. Al deze situaties leveren rijke, vruchtbare grond op om verhalen in te vertellen, en daar gaan we niet mee stoppen. Sterker nog, ik zou zeggen dat we nog maar net beginnen."

Voordat het zover is komt Modern Warfare 3 op 10 november uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc (Steam en Battle.net). De campagne van Modern Warfare 3 volgt het verhaal van het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 op. Captain Price en Task Force 141 moeten het opnemen tegen Vladimir Makarov. Verder zitten alle zestien multiplayermaps uit het in 2009 verschenen Call of Duty: Modern Warfare 2 in de game en keer ook Zombies terug. Hieronder is nog eens de trailer te bekijken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vroeger veel cod gespeeld maar na Black op 2 was ik er klaar mee, tot de reboot van modern warfare uitkwam. Die allemaal weer gespeeld en onlangs even cold war begonnen op ps5. Blijft toch altijd lekker weg spelen. Heb wel wwwr zin in mf 3

0
test

3 moet nog uitkomen, maar we kondigen vast een 4 aan? :-)

1
test

Ze kondigen niks aan, alleen dat ze verder willen met personages. Kan ook zijn dat bepaalde personage een eigen game krijgen en dat het een hele andere titel heeft dan mw 4. Maar geef ze ongelijk mw is succesvol en populair.

0
test

ze melken het uit. MW2 kwam in oktober 2022 uit met heel veel beloftes die ze niet zijn nagekomen zoals de oude maps dlc. nu komt er net een jaar later een 3 uit. Met hierin het beloofde materiaal wat er in 2 had moeten zijn en weer iedereen de volle pond laten betalen seems like a rip off to me just my opinion.

[Reactie gewijzigd door Goodmushin op 20 augustus 2023 - 08:00]

0

Aanbevolen voor jou