Beyond Good and Evil 2 nog steeds in ontwikkeling, bevestigt Ubisoft wederom

Beyond Good and Evil 2 nog steeds in ontwikkeling, bevestigt Ubisoft wederom

20th Anniversary Edition van eerste game nu verkrijgbaar

Ubisoft heeft wederom benadrukt dat er nog altijd aan Beyond Good and Evil 2 wordt gewerkt.

Dat deed het bedrijf in een reeks berichten op X over de vanochtend uitgekomen 20th Anniversary Edition van de eerste Beyond Good and Evil. "Ja, Beyond Good and Evil 2 is nog altijd in ontwikkeling en we kunnen niet wachten tot je meer te weten komt over Jade's verleden in de 20th Anniversary Edition."

Bij de onthulling van de 20th Anniversary Edition van Beyond Good and Evil gaf Ubisoft al aan dat er een nieuwe missie in zat die het aankomende tweede deel aan het origineel zou verbinden. Nu de 20th Anniversary Edition uit is, is ook duidelijk dat deze voor 20 euro te koop is.

Ubisoft toonde de eerste CGI-trailer van Beyond Good and Evil 2 in 2008. Daarna bleef het lange tijd stil rondom het spel, totdat de game in 2017 voor het eerst weer werd getoond. Daarna zijn er diverse updates uitgebracht door het ontwikkelteam, maar inmiddels is er al geruime tijd niets meer getoond van de game. Bedenker Michel Ancel werkt niet meer bij Ubisoft.

Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Limited Run Games brengt op alle consoles een fysieke editie uit - men kan vanaf 12 juli reserveren.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als het van het niveau Skull and Bones wordt kun je het beter niet uitgeven. Zodra het niet meer in het AC of FC malletje valt heeft Ubisoft er moeite mee. Dus ik vermoed een kloon daarvan zoals Avatar dat ook was.

0
test

Inmiddels de nieuwe Half Life 3 geworden. Over 10 jaar schreeuwen ze nog steeds dat de game nog in ontwikkeling is. Ondertussen mag het vrij duidelijk zijn dat de ontwikkeling voor geen meter verloopt. Als dat wel zo was hadden ze al lang meer kunnen tonen.

0

Het is simpelweg een bende binnen Ubisoft.

0
test

Klopt niet wat je zegt

0

Aanbevolen voor jou