Update: kijk hier om 17:00 uur de eerste F1 23-trailer

Update: kijk hier om 17:00 uur de eerste F1 23-trailer

Coverstappen

Kijk hier om 17:00 uur de F1 23 eerste trailer voor F1 23.

Watch on YouTube

Oorspronkelijk bericht:

De coverhelden van F1 23 zijn onthuld. We weten nu dat Max Verstappen op de cover van de (digitale) Champions Edition staat.

Dat deed de ontwikkelaar in een persbericht. In het bericht deelde EA niet alleen dat de aankondigingstrailer van de racegame vanaf 3 mei te zien is, maar ook wie de coverhelden van dit jaar zijn. Dit jaar schitteren Charles Leclerc, Lewis Hamilton en Lando Norris op de fysieke cover van de Standard Edition, en wordt de (digitale) Champions Edition versierd met onze eigen Max Verstappen.

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Verstappen een samenwerking is aangegaan met EA en het EA Sports-logo op de kin van zijn helm zal dragen. Verder hintte ontwikkelaar Codemasters al naar een mogelijke terugkeer van de verhaalmodus Braking Point. Braking Point maakte in F1 2021 zijn debuut, maar werd niet opgevolgd in F1 22.

Max Verstappen

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja hij is tweevoudig wereldkampioen, momenteel ook de snelste dus logisch. Had het vreemd gevonden als hij niet op de cover zou staan.

0

@tektwo Vorig jaar stond hij niet op de cover als kersverse kampioen

0
test

@TypicallyThomas Jawel de Champions Edition stond hij erop. Samen met Hamilton, Vettel en Alonso dacht ik. De normale stonden geen wereldkampioenen op. Misschien is dat nu wel weer zo aangezien hier alleen de champions edition wordt laten zien.

0
test

@TypicallyThomas, Echt waar! Dat is dan best vreemd naar mijn idee en onterecht. Maar goed.

0

Aanbevolen voor jou