Banu Haqim is de derde clan in Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Banu Haqim is de derde clan in Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Later deze maand wordt een vierde speelbare clan onthuld

De derde speelbare clan in Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 is onthuld. Het gaat om Banu Haqim.

De clan right zich op het stalken en stilletjes vermoorden van diens prooi en vijanden, en vanuit de schaduw vijanden te slim af te zijn. Het is kortom dus een clan die perfect is voor spelers die van stealth houden.

Eerder werden de clans Brujah en Tremere al onthuld. Er is nog een vierde speelbare clan, maar die wordt in de loop van deze maand onthuld.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt in het najaar van 2024 op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De eerder aangekondigde PS4- en Xbox One-versies zijn geannuleerd. De game speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampiers niet bestaan.

De ontwikkeling van Bloodlines 2 wordt al enkele jaren geplaagd door problemen. Het spel is meermaals uitgesteld - de game zou oorspronkelijk in 2020 verschijnen - en er vielen ontslagen bij de vorige ontwikkelaar, Hardsuit Labs. Daarna werden ze van de ontwikkeling afgehaald, en nu is The Chinese Room de ontwikkelaar.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit klinkt een beetje als de Nosferatu uit het eerste deel? Benieuwd wat de vierde clan dan gaat worden, vermoedelijk Ventrue of Toreador voor een scoial/charisma based speelstijl? Hoop stiekem op Malkavian, daar heb ik in het eerste deel zoveel lol mee gehad.

0

Aanbevolen voor jou