Bandai Namco stelt Little Nightmares 3 en meer speelbaar op Gamescom

Bandai Namco stelt Little Nightmares 3 en meer speelbaar op Gamescom

Ook Unknown 9 Awakening en Dragon Ball: Sparking! Zero zijn van de partij

Bandai Namco heeft zijn Gamescom-line-up onthuld, waaronder Little Nightmares 3.

In een artikel deed het bedrijf de games die het meeneemt naar Keulen uit de doeken. Het gaat in ieder geval om Little Nightmares 3, Unknown 9 Awakening en Dragon Ball: Sparking! Zero. Bezoekers kunnen deze games spelen op de beursvloer, op precies te zijn in Hal 6, booth A20.

Nieuw in Little Nightmares 3 is de toevoeging van online co-op, zodat spelers met z'n tweeën de spelwereld kunnen doorlopen. Tarsier Studios, de ontwikkelaar van de eerste twee delen, gaf eerder aan niet meer aan de reeks te willen werken. Dit derde deel wordt dan ook door Supermassive Games ontwikkeld, bekend van The Dark Pictures Anthology en Until Dawn. De game verschijnt in de loop van 2025 op PlayStation- en Xbox-consoles, Nintendo Switch en pc.

Unknown 9: Awakening volgt het verhaal van Haroona, een zogeheten 'quaestor' die een mysterieuze dimensie genaamd de Fold kan bezoeken. Deze dimensie bevat een krachtige energie en verloren kennis dat een nieuw tijdperk aan vooruitgang in gang kan zetten. Maar als deze kennis in verkeerde handen valt kan dit het einde van de mensheid betekenen. De game komt ergens in 2025 uit op pc (Steam), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dragon Ball: Sparking! Zero is een voortzetting van Budokai Tenkaichi, waarvan het eerste deel in 2005 verscheen voor de PlayStation 2. Deze fighters speelden zich in tegenstelling tot Dragon Ball FighterZ niet af in 2D, maar gebruiken een third-person camera die zich achter de schouder van het speelbare personage bevindt. De game verschijnt op 11 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Op 20 augustus wordt de Opening Night Live Kick-Off-show gehouden door Geoff Keighley, gevolgd door de Gamescom-beurs zelf van 21 tot en met 25 augustus. Consumenten kunnen kaarten kopen om op deze dagen de beurs in Keulen te bezoeken.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou