Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance aangekondigd
Nieuws

Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance aangekondigd

Game komt dit najaar uit op pc en consoles

Gisteren werd de actie-adventuregame Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance aangekondigd voor pc en consoles.

Er gaan al geruime tijd geruchten over het bestaan van een nieuwe game gebaseerd op de bekende animatieserie. Uitgever Gamemill en ontwikkelaar Bamtang Games - vooral bekend van de Nickelodeon Kart Racer-spellen - hebben het spel nu uit de doeken gedaan.

Spelers kunnen in het spel alleen of met z'n tweeën coöperatief de vier regio van de wereld van Avatar verkennen. Daarbij kan er gekozen worden uit negen verschillende personages, waaronder Aang, Toph, Katara en Sokka. De game brengt Aangs oorspronkelijke avontuur opnieuw in beeld.

Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance moet ergens dit najaar verschijnen voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De eerste trailer is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Nintendo-wekker Alarmo nu te koop voor Switch Online-leden
Nieuws

Nintendo-wekker Alarmo nu te koop voor Switch Online-leden

De wekker kost 99,99 euro

Europese inwoners met een Nintendo Switch Online-abonnement kunnen nu het gisteren aangekondigde Nintendo Sound Clock: Alarmo aanschaffen.

Dat kan via de officiële Nintendo Store. Daar valt ook te zien dat het apparaat zoals verwacht 99,99 euro kost. Toen Alarmo gisteren werd aangekondigd werd er alleen een prijs van 99,99 dollar naar buiten gecommuniceerd.

Op de winkelpagina valt ook te lezen dat Switch-leden maximaal vier Alarmo-wekkers mogen bestellen. Aangezien de releasedatum in de winkel op 9 oktober staat, lijkt het er op dat de wekker meteen na bestelling verstuurd wordt. Vanaf medio januari 2025 komt de wekker ook voor mensen zonder Switch Online-abonnement beschikbaar.

Nintendo Sound Clock: Alarmo maakt eigenaren 's ochtends wakker met geluiden en muziek uit verschillende Nintendo-games. Er zijn 35 'scènes' om uit te kiezen die zijn geïnspireerd door Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4 en Ring Fit Adventure. Door een Nintendo-account aan de wekker te linken kunnen er ook gratis scènes gebaseerd op Mario Kart 8 Deluxe en Animal Crossing: New Horizons worden gedownload.

Alarmo heeft motion sensor-technologie, waardoor het apparaat kan reageren op je bewegingen. Zo kunnen gebruikers de snooze aanzetten met een beweging en de wekker stoppen door op te staan. Daarnaast houdt de wekker ook allerlei gegevens over de slaap van de gebruiker bij, zodat men kunt zien hoeveel men beweegt in hun slaap. Ook kunnen er rustgevende geluiden worden aangezet om bij in slaap te vallen.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Launchtrailer van Metaphor: ReFantazio uitgebracht
Nieuws

Launchtrailer van Metaphor: ReFantazio uitgebracht

De rpg is vanaf morgen verkrijgbaar op PS5, PS4, Xbox Series en pc

Atlus heeft de launchtrailer van de aankomende rpg Metaphor: ReFantazio gepubliceerd.

De trailer kan hieronder worden bekeken. Metaphor: ReFantazio is de nieuwe rpg van het creatieve team achter de Persona-spellen, dat in 2016 de ontwikkelstudio Studio Zero oprichtte. Sleutelrollen zijn weggelegd voor regisseur Katsura Hashino, componist Shoji Meguro en character designer Shigenori Soejima.

Het spel speelt zich af in het Verenigd Koninkrijk van Euchronia, een middeleeuws fantasierijk dat als 'spiegel' voor onze moderne wereld dient. Wanneer de koning wordt vermoord breekt er chaos uit in Euchronia en komt er een unieke vorm van magie vrij - genaamd Royal Magic - die voorheen alleen aan de koning besteed was. Er wordt een toernooi georganiseerd om te kijken wie de troon overneemt.

Spelers besturen een jongen van de Elda-stam die wordt beschuldigd van het gebruiken van 'verboden magie'. Hij gaat op avontuur om zijn jeugdvriend - de kroonprins van Euchronia - te ontdoen van een vloek. Tijdens zijn reis wordt hij bijgestaan door de fee Gallica.

Metaphor: ReFantazio verschijnt morgen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Erik Nusselder beloonde het spel met een 9,5 in de Gamer.nl-review: "Metaphor: ReFantazio zet gedurfde stappen met een compleet nieuwe fantasywereld, filosofische vraagstukken, een uitgebreid vechtsysteem vol verschillende opties en een buitengewoon intrigerend verhaal."

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Win Metaphor: ReFantazio voor de PS5
Nieuws

Win Metaphor: ReFantazio voor de PS5

Verken een nieuwe wereld

Persona-ontwikkelaar Atlus brengt deze week Metaphor: ReFantazio uit. Samen met bol mogen wij een exemplaar van de game voor de PS5 weggeven, zodat misschien jij wel een geheel nieuwe fantasiewereld kunt ontdekken.

In een aantal opzichten is Metaphor: ReFantazio te beschrijven als Persona in een fantasy-setting. Als we de review van onze Erik Nusselder daarentegen mogen geloven, doet de nieuwe rpg van het bedrijf ook een aantal dingen anders. Sterker nog, Metaphor overstijgt het paradepaardje van Atlus zelfs op een aantal vlakken:

“Metaphor: ReFantazio zet gedurfde stappen met een compleet nieuwe fantasywereld, filosofische vraagstukken, een uitgebreid vechtsysteem vol verschillende opties en een buitengewoon intrigerend verhaal.”

In het spel bestuur je een jongen van de zogenaamde Elda-clan. Hij gaat op avontuur om de vloek op de kroonprins van Euchronia - het land waarin de game zich afspeelt - op te heffen. Gedurende de reis komt hij in contact met nieuwe metgezellen die hem bijstaan.

Wat moet je doen om Metaphor: ReFantazio te winnen? Ga naar de website van bol, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers), vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Klik hier om het formulier in te vullen.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!