Audities tweede The Last of Us-seizoen liggen stil door schrijversstaking

Audities tweede The Last of Us-seizoen liggen stil door schrijversstaking

Mogelijk beginnen de opnames ergens begin 2024

Audities voor het tweede seizoen van HBO-serie The Last of Us liggen op dit moment stil vanwege de schrijversstaking.

Variety claimt te hebben vernomen dat de staking invloed heeft op de productie van het tweede seizoen van de populaire serie. Hoewel er nog geen scripts liggen voor het tweede seizoen, zouden potentiële acteurs tot eerder deze week dialoog uit de game The Last of Us: Part 2 hebben opgelezen. Daar is men nu echter ook mee gestopt.

In de Verenigde Staten is op dit moment een grootschalige staking van schrijvers uit de film- en televisiewereld aan de gang, waarbij iedereen die aangesloten is bij The Writers Guild of America zijn of haar werkt naast zich neerlegt in een poging meer werkzekerheid te verkrijgen. Zo wordt geëist dat series die op streamingdiensten staan geschreven worden door teams bestaande uit zes tot twaalf schrijvers, en dat zij een minimaal aantal weken aan werkzaamheden per jaar ontvangen.

Showrunner Craig Mazin maakt zich samen met concullegae ook hard voor de rechten van schrijvers. Mazin en Neil Druckmann schrijven of produceren op dit moment niets gerelateerd aan de serie. Toch is er de hoop dat de opnames van het tweede seizoen begin 2024 van start kunnen gaan in Vancouver.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou