Assassin's Creed Shadows-video toont parkourgameplay met Naoe

Assassin's Creed Shadows-video toont parkourgameplay met Naoe

Vloeiende actie op de daken

Ubisoft heeft op social media een korte nieuwe gameplayvideo van Assassin's Creed Shadows gedeeld, waarmee kijkers een goede blik krijgen op de parkourgameplay dat met personage Naoe beschikbaar komt.

In de video is te zien hoe Naoe over daken rent en springt en haar grijphaak gebruikt. Tijdens sprongen is te zien hoe ze salto's maakt, wat het geheel er vloeiend uit laat zien.

Assassin's Creed Shadows draait om twee personages, de hierboven genoemde Japanse shinobi Naeo en de samoerai Yasuke. Spelers kunnen zelf bepalen met wie ze spelen en daar tijdens de game tussen wisselen. Daarbij lijkt Naeo zich vooral te richten op parkour- en stealthgameplay en Yasuke een gevreesde strijder te zijn.

In het spel doen spelers het Japan van de zestiende eeuw aan en volgen zij het verhaal van de twee hierboven genoemde personages. De game speelt zich af tijdens de Sengokuperiode, een tijd in Japan van oorlogvoering en binnenlandse crises. De spelwereld zal daarbij door de vier verschillende seizoenen heen gaat, wat invloed heeft op de omgeving en de gameplay.

Assassin's Creed Shadows verschijnt op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc (Ubisoft Store, Epic Games Store), Mac (Mac App Store) en Amazon Luna.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Holy shit! Een grijphaak en salto’s! Wat een innovatie! Dit beloofd weer een klapper van jewelste te worden.

0
test

Holy shit! Weer dezelfde kritiek op Ubisoft games! Wat een originaliteit! Maar even serieus; je moet ook wel ontzettend naief zijn om iets anders te verwachten. Als je nu nog steeds innovatie van Ubisoft verwacht dan is dat toch echt helemaal je eigen schuld. Ubisoft heeft een recept en dat werkt voor veel mensen. Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat Ubisoft geen hoogstaande games maakt, maar dat hoeft ook niet. AC is gewoon een leuke casual game voor de gemiddelde casual gamer. Als je echte innovatie verwacht, dan kun je beter elders kijken. Ik vermaak me er wel weer mee. Precies mijn soort game. Het herhalen van dezelfde kritiek wordt een beetje slaapverwekkend. Move on, ga andere games spelen en volg andere uitgevers zou ik zeggen.

0
test

Ik heb geen hekel aan Ubisoft hoor, ze maken genoeg games die me wel bekoren. Ik sneerde hier even omdat het bericht van Ubisoft suggereert dat het allemaal zo vreselijk origineel is. Je hebt gelijk; ik hoéf niet te reageren maar het staat me vrij om het wel te doen. Net zoals jij je niet aangevallen hoeft te voelen omdat iemand commentaar heeft op een nieuw deel in een spelletjesreeks die jij wel leuk vindt.

4

ok maar dat doen ze toch allemaal? Welk spel is nig echt iets wat nog nooit is gedaan? Het is net als de knvb met praten tegen de scheids, dat mocht 30j geleden al alleen door de aanvoerder, en nu brengen ze het alsof het iets nieuws is. Met game features vaak het zelfde eruit, dan 3 jaar later er in als of het nieuw is.

0

Aanbevolen voor jou