Assassin's Creed Shadows-trailer legt de nadruk op de twee protagonisten

Assassin's Creed Shadows-trailer legt de nadruk op de twee protagonisten

Game komt op 15 november naar PS5, Xbox Series en pc

Ubisoft heeft een nieuwe video van Assassin's Creed Shadows uitgebracht waarin de ontwikkelaar vertelt over de twee hoofdpersonages in de game en hoe zij verschillende speelstijlen mogelijk maken.

De game draait immers zowel om de Japanse shinobi Naeo als de samoerai Yasuke. Spelers kunnen zelf bepalen met wie ze spelen en daar tijdens de game tussen wisselen. Daarbij lijkt Naeo zich vooral te richten op parkour- en stealthgameplay en Yasuke een gevreesde strijder te zijn. Logischerwijs zijn dit twee verschillende gameplaystijlen, ook met bijbehorende narratieve motieven.

In het spel doen spelers het Japan van de zestiende eeuw aan en volgen zij het verhaal van de twee hierboven genoemde personages. De game speelt zich af tijdens de Sengokuperiode, een tijd in Japan van oorlogvoering en binnenlandse crises. De spelwereld zal daarbij door de vier verschillende seizoenen heen gaat, wat invloed heeft op de omgeving en de gameplay.

Assassin's Creed Shadows verschijnt op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc (Ubisoft Store, Epic Games Store), Mac (Mac App Store) en Amazon Luna.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou