Assassin's Creed Invictus zou deels geïnspireerd zijn door Fall Guys

Assassin's Creed Invictus zou deels geïnspireerd zijn door Fall Guys

Diverse personages uit de reeks zouden speelbaar zijn

Een insider heeft mogelijke nieuwe details gelekt van een van de nieuwe Assassin's Creed-games die in ontwikkeling is, Assassin's Creed Invictus.

Invictus is een van de nieuwe Assassin's Creed-ervaringen die in ontwikkeling is naast bijvoorbeeld het aanstaande Assassin's Creed Shadows en Assassin's Creed Hexus. Officiële details of beelden van Invictus zijn er echter nog niet.

Volgens insider j0nathan, die eerder al vaker correcte informatie rondom de franchise naar buiten bracht, wordt Invictus een multiplayergame waarin spelers verschillende Assassin's Creed-personages besturen en het tegen elkaar opnemen om verschillende rondes te overleven.

"Het wordt een soort Fall Guys - zestien spelers die het tegen elkaar opnemen in verschillende rondes en verschillende spellen", zo meldt j0nathan (via Eurogamer). "Zo is er Team Deatchmatch, een free-for-all en een spel gebaseerd op snelheid waarin je lichtpuntjes verspreid in het level moet verzamelen. Als je de volgende ronde haalt kun je verschillende krachten kiezen om je build mee uit te breiden."

j0nathan claimt dat in ieder geval Ezio en Cesare Borgia twee van de speelbare personages zijn. Ook omschrijft hij de gameplay als 'arcade'. Er zou zelfs een 'bubbelschild' in de game zitten vergelijkbaar met Smash Bros. De verschillende levels zouden op locaties uit diverse AC-games gebaseerd zijn, zoals het Japan uit Shadows, een paradijselijk eiland uit Black Flag en Bagdad uit Mirage. Ook zou er een map in de game zitten gebaseerd op Pompeï, met lava dat stijgt.

Al het bovenstaande is vooralsnog niet officieel bevestigd. Ubisoft richt zich op moment van schrijven op Assassin's Creed Shadows, dat op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc beschikbaar komt.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Precies waar we allemaal op zaten te wachten...

3
test

Had het niet voor mogelijk gehouden, maar...... Dromen komen dus toch uit. Wauw!.....

2
test

Als dit geen GOTY materiaal wordt dan weet ik het ook niet meer

1
test

De inspiratie is echt op bij Ubisoft. Als ze dan toch onorigineel worden, zou ik liever een remake (geen remaster!) van Assassin's Creed II zien verschijnen. Firenze en Venetië op schaal verkennen zou ik veel leuker vinden dan zo'n goedkope multiplayer game, want de laatste nieuwe delen van dit franchise bekoren mij in alle eerlijkheid niet meer zo enorm als de allereerste games. Btw, we hebben al zo'n team deathmatch systemen gezien sinds Brotherhood. Deze multiplayer vorm ging ook snel vervelen. Ezio Auditore blijft nog steeds de sterkste protagonist, deze kwam immers ook nog uit het creatieve tijdperk waar storytelling nog belangrijk was. Een Italiaans personage in Italië, wie had dat kunnen denken? De enige "Fall Guys" die ik zie, is het bedrijf zelf, vrees ik. Requiescat in Pace, Ubiflop!

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 23 september 2024 - 14:29]

1

Aanbevolen voor jou