Aspyr brengt eerste patch uit na kritiek op Star Wars Battlefront-collectie

Aspyr brengt eerste patch uit na kritiek op Star Wars Battlefront-collectie

Er wordt hard aan gewerkt

Ontwikkelaar Aspyr heeft een eerste patch uitgebracht voor het geplaagde Star Wars: Battlefront Classic Collection.

Bij release van de game klaagden veel spelers over het gebrek aan servers voor multiplayermatches. Naar verluid waren er maar drie servers beschikbaar, met daarop plek voor in totaal 192 spelers. Later werden er meer servers bijgeschakeld, maar bleven spelers problemen melden met hoge pingrates en haperende beelden. De Steam-recensies van gebruikers zijn op dit moment 'Overweldigend negatief'.

De eerste patch is nu beschikbaar voor Steam en doorloopt op dit moment het certificeringsproces voor consoles. Er worden vooral veel visuele en geluidsproblemen verholpen. Daarnaast wordt veelvoorkomende crash en een probleem met de launch prompt opgelost, en worden met wachtwoord vergrendelde potjes voortaan ook getoond in de Quick Match-optie.

Belangrijker nog is dat Aspyr aangeeft te blijven werken aan de servers van de game. "We blijven aanpassingen maken aan de server om de online multiplayerervaring te verbeteren, en zijn plannen aan het maken voor Update II." De ontwikkelaar roept spelers op om vooral bugs en andere problemen te blijven melden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou