Armored Core 6 meer dan drie miljoen keer verkocht

Armored Core 6 meer dan drie miljoen keer verkocht

De FromSoftware-game kwam vorig jaar uit op pc en consoles

Armored Core 6: Fires of Rubicon is meer dan drie miljoen keer verkocht.

Dat hebben Bandai Namco en FromSoftware via social media aangekondigd. Het gaat hierbij om digitaal verkochte exemplaren en fysieke exemplaren die aan winkels zijn geleverd.

In Armored Core 6: Fires of Rubicon wordt een mysterieus goedje genaamd Coral ontdekt op een afgelegen planeet genaamd Rubicon 3. Verwacht werd dat dit als energiebron de technologie- en communicatiemogelijkheden van de mensheid zou avanceren. In plaats daarvan veroorzaakt het een catastrofe over heel de planeet en nabijgelegen sterren dat vlammen en stormen veroorzaakt, waardoor het Burning Star-systeem wordt gecreëerd.

De game speelt zich een halve eeuw later af. Bedrijven en andere groeperingen vechten om Coral op de planeet. Spelers infiltreren Rubicon 3 als onafhankelijke huurmoordenaar - piloot C4-621 - en komen in een strijd tussen de facties terecht. Armored Core 6: Fires of Rubicon verscheen in 2023 voor Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Ron Vorstermans beloonde het spel in de Gamer.nl-recensie met een 9: "Armored Core 6: Fires of Rubicon is moeilijk en is daarom een game voor doorbijters. Het is ook een waar genot van begin tot eind. Het tempo is heerlijk, het verhaal boeiend, de gevechten zijn fantastisch, het aanpassen van je mech is bevredigend en audiovisueel weet Armored Core 6 te imponeren. De game heeft op moment van schrijven nog wat problemen met de balans. Daarom is de moeilijkheidsgraad grillig, maar naar verwachting trekt FromSoftware dat nog wel recht."

Overigens gaan er geruchten dat er dlc voor Armored Core 6 in ontwikkeling is. Er werd een vacature van FromSoftware gevonden voor iemand die ervaren is in het modelleren van robots. FromSoftware heeft op dit moment maar één franchise waarin robots en mechs een belangrijke rol spelen, en dat is Armored Core. Aangezien het zesde deel vorig jaar uitkwam, speculeren fans dan ook dat dit bedoeld is voor een uitbreiding op de game.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Armored Core 6: Fires of Rubicon

Armored Core 6: Fires of Rubicon kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou