Aquarius-update voor No Man's Sky uitgebracht

Aquarius-update voor No Man's Sky uitgebracht

Tijd om een hengeltje uit te gooien

Hello Games heeft wederom een nieuwe gratis update voor No Man's Sky uitgebracht. Deze update draagt de naam 'Aquarius'.

Aquarius voegt allerlei nieuwe bezigheden aan de game toe. Zo kan men nu vissen. Afgelopen juli verscheen er nog een grote update voor de game waarmee onder andere de watereffecten werden verbeterd, dus deze nieuwe toevoeging lijkt geen toeval. Ook nieuw is om een soort drijvend platform genaamd de Exo-Skiff te gebruiken om op de oceaan te drijven. Hier kan ook gevangen vis in bewaard worden.

Zoals inmiddels gebruikelijk is voegt de update ook een nieuwe Expedition toe, die ongeveer zes weken zal lopen. De nieuwe campagne richt zich geheel op de mogelijkheid om te vissen en andere wateractiviteiten. Zo kunnen er diverse customisatie-items worden vrijgespeeld voor gebruik in het water, en zelfs een jetpack waarmee spelers zich snel onderwater kunnen voortbewegen. Op de officiële website is meer informatie te vinden over de update.

Hello Games voorziet No Man's Sky al jaren van nieuwe content middels gratis updates. Daarnaast werkt het bedrijf aan een nieuwe game genaamd Light No Fire. Spelers bezoeken daarin een gigantische, procedureel gegenereerde fantasiewereld die qua grootte vergelijkbaar met de echte aarde is. Volgens de ontwikkelaar zorgt het werken aan Light No Fire er voor dat er ook meer kennis wordt opgedaan die weer in No Man's Sky-updates wordt doorgevoerd.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijf het noemenswaardig vinden hoeveel tijd en energie ze in No Man's Sky blijven steken! Alleen al daarom verdienen ze het dat iedereen het een keer probeert, zeker de mensen die na release direct zijn afgehaakt.

0
test

Ze moesten ook wel! Laten we niet vergeten dat voordat het spel uitkwam dat ze allerlei grote beloftes hadden gemaakt waar niks van waar was en waarvan er sommige nu nog steeds niet in het spel zitten. Als ze deze grote en gratis updates niet hadden uitgebracht dan zouden ze nooit het vertrouwen terug hebben gewonnen die ze nu hebben verkregen. Daarom ben ik ook een beetje huiverig voor Light No Fire en wacht ik eerst de reviews af

0

Toevallig gisteren weer opgepakt, krijg vandaag weer een nieuwe update erbij!!!

0

Aanbevolen voor jou