Apex Legends-wijzigingen rondom battle pass deels teruggedraaid

Apex Legends-wijzigingen rondom battle pass deels teruggedraaid

De passes kunnen toch wel met Apex Coins worden aangeschaft

EA en Respawn hebben besloten om het toch nog wel mogelijk te maken om Apex Legends-battle passes met Apex Coins aan te schaffen.

Eerder deze maand werden er controversiële wijzigingen rondom Apex Legends-battle passes aangekondigd. Vanaf het aankomende tweeëntwintigste seizoen worden seizoenen namelijk in tweeën verdeeld, en komen er ook twee betaalde battle passes beschikbaar. Beide battle passes gaan afzonderlijk voor 9,99 dollar over de toonbank. Dat is nagenoeg gelijk aan de prijs van één oude battle pass voor een geheel seizoen (950 Apex Coins, waarbij 1000 Coins 9,99 dollar kosten).

Elke battle pass zal daarbij zestig niveaus aan beloningen bevatten, in plaats van de honderdtien beloningen in een oude battle pass. Ook aangekondigd werd dat nieuwe battle passes niet meer met Apex Coins te koop zouden komen te staan. Voorheen konden spelers tijdens seizoenen een aantal Apex Coins verdienen om een deel van de volgende battle pass mee te bekostigen, maar de nieuwe battle passes zouden dus alleen nog maar met echt geld te koop komen.

De wijzigingen zorgden voor veel klachten van spelers. Een topspeler meldde zelfs dat de game stervende was. Het gedeelte rondom de Apex Coins is inmiddels dan ook teruggedraaid. "Met de release van seizoen 22 geven we spelers weer de mogelijkheid om de Premium Battle Pass voor 950 Apex Coins aan te schaffen. We erkennen dat we de veranderingen aan de Battle Pass beter hadden kunnen aanpakken - dat is onze schuld. Je zult genoeg Apex Coins via de Battle Pass kunnen vrijspelen om toekomstige passes te kunnen kopen."

Seizoen 21 van Apex Legends is in mei begonnen en loopt in augustus af. Seizoen 22 moet op 6 augustus beginnen. De eerste battle pass van dat seizoen kan dan met simpele uitdagingen worden ontgrendeld. Wanneer de tweede helft van het seizoen op 17 september begint, kan men de nieuwe battle pass dus met Apex Coins aanschaffen.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou