Antony Starr spreekt stem van Homelander in Mortal Kombat 1 niet in

Antony Starr spreekt stem van Homelander in Mortal Kombat 1 niet in

Hij deed dit onlangs wel in Call of Duty

Antony Starr zal zijn stem niet verlenen aan Homelander in de Mortal Kombat 1-dlc.

Het was al bekend dat Homelander als dlc naar Mortal Kombat 1 kwam, maar nu is duidelijk dat Starr - die de rol van het personage in de Amazon-serie The Boys vertolkt - niet zijn stem aan de gameversie van het personage zal verlenen. Dat liet hij weten in een reactie op Instagram. Het is niet bekend wie het personage dan wel van stem voorziet.

Homelander maakt onderdeel van de Kombat Pack-dlc voor Mortal Kombat 1, waarmee ook personages als Omni-Man, Peacemaker, Quan Chi en Takeda worden toegevoegd. Het feit dat Starr zijn stem niet aan Homelander verleent in de game is extra opvallend omdat hij dat wel deed in Call of Duty. Daarnaast wordt Omni-Man wel ingesproken door J.K. Simmons, die het personage ook al van stem voorzag in een animatieserie op Amazon.

De verschillende personages worden in de loop van dit en volgend jaar aan de game toegevoegd. Omni-Man is al beschikbaar, Homelander moet in de lente van volgend jaar verschijnen.

Tom Kerkhof gaf een 8 aan de PS5-versie van de Mortal Kombat 1: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

View post on X
Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oei, dat neemt wel wat van het allure voor mij weg.. gemiste kans!

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 14 november 2023 - 11:24]

0
test

Wat een gemiste kans, maar ik koop geen losse MK DLC en wacht gewoon op de ultimate edition.

0

Aanbevolen voor jou