Acteur achter The Curator uit The Dark Pictures-games overleden

Acteur achter The Curator uit The Dark Pictures-games overleden

Tony Pankhurst, de acteur achter The Curator uit de The Dark Pictures Anthology-reeks, is overleden.

Dat meldt ontwikkelaar Supermassive Games op social media. Hij is op 9 mei overleden en werd 67 jaar oud. Op 7 juni is hij begraven in het Verenigd Koninkrijk. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt. “We zijn allemaal verdrietig door het overlijden van Tony Pankhurst”, luidt het bericht. “Hij was het gezicht van The Curator en we vonden het erg fijn om met hem te werken.”

View post on X

The Curator is letterlijk het gezicht van Supermassive’s horrorreeks. Hij is steevast de verteller van de losse verhalen in de games en reageert op de keuzes die spelers daarin maken. Voor de rol is Pankhursts gezicht ingescand, terwijl de stem en overig motion capture-werk is verzorgd door andere acteurs.

The Dark Pictures Anthology heeft het eerste seizoen aan games achter zich liggen. Er verschenen tot dusver vier delen en het tweede seizoen is onderweg. Directive 8020, zoals het eerste deel van het tweede seizoen heet, moet op een later moment verschijnen. Het is niet bekend hoe Supermassive het verlies van Pankhurst op gaat vangen in toekomstige games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou