Update: Gratis contentupdate voor Gran Turismo 7 verschijnt vandaag

Update: Gratis contentupdate voor Gran Turismo 7 verschijnt vandaag

Update: Een gratis contentupdate voor Gran Turismo 7 komt vandaag uit.

Update 1.13 bevat drie nieuwe wagens, naelijk de 2021 Super GT Champion, de Subaru BRZ GT300 '21 en e Subare BRZ S '21. Daarnaast bevat het de layout van de 24-uur race op Spa-Francorchamps. Ook zitten er twee nieuwe Scapes in om te gebruiken, de Gassho-style Houses in Ainokura en Cherry Blossoms at Night.

Meer informatie over de inhoud en nieuwe screenshots zijn op de officiële website van de game te vinden. Hieronder is een trailer te zien.

Watch on YouTube

Oorspronkelijk bericht:

Het lijkt er op dat er binnenkort drie nieuwe auto's naar Gran Turismo 7 komen.

Gran Turismo 7-maker Kazunori Yamauchi plaatste gisteren een tweet waarin de silhouetten van drie auto's te zien zijn. Hij laat daarbij weten dat er deze week een update volgt. Het is dus waarschijnlijk dat de wagens via de update toegevoegd worden. Meer details zijn er nog niet.

Gran Turismo 7 is sinds eerder dit jaar verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4. De racegame scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Gran Turismo 7 is niet zo revolutionair als z’n voorgangers of bepaalde concurrenten, en komt in sommige opzichten zelfs nodeloos bekrompen over. Maar de game is ook waanzinnig mooi om te zien, heerlijk uitdagend qua autobesturing en vol liefde voor alles op vier wielen. Daarmee is het geen moderne klassieker, maar wel een waardig topmodel."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nieuwe autos zijn altijd welkom maar wat extra single player content mag van mij ook wel. Na het uitspelen van de cafe challenges vond ik het spel eigenlijk niet zo leuk meer. In het stukje tekst hierboven lees ik trouwens quote, Maar de game is ook waanzinnig mooi om te zien . Daar ben ik het totaal niet mee eens, ik vind het spel er op de autos na, erg gedateerd uitzien. Er zijn genoeg PS4 games die mooier zijn dan GT7.

0

Aanbevolen voor jou