XDefiant ontvangt morgen Team Deathmatch-modus

XDefiant ontvangt morgen Team Deathmatch-modus

Vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd

Ubisoft voegt morgen middels een gratis update Team Deathmatch toe aan XDefiant.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Volgens Ubisoft is het een van de meest gevraagde toevoegingen aan de game, ook zodat de andere modi daardoor alleen spelers hebben die zich aan de missie willen houden en de rest Team Deathmatch kan spelen. De modus komt morgen om 19:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar.

XDefiant is een 6 tegen 6 first-person shooter waarin de diverse facties het tegen elkaar opnemen. Deze facties zijn gebaseerd op andere Ubisoft-franchises. het gaat om Libertad (Far Cry), Echelon (Splinter Cell), Cleaners (The Division), Dedsec (Watch Dogs) en Phantoms (Ghost Recon).

Spelers kunnen meerdere gadgets gebruiken om potjes naar hun hand te zetten, afhankelijk van het type personage dat men bestuurt. Spelers selecteren daarnaast primaire en secundaire wapens, alsmede verschillende eigenschappen voor hun personage. De game is gratis beschikbaar op pc (Ubisoft Connect), PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie vorige week werd aangekondigd dat het eerste seizoen van XDefiant op 2 juli begint. In het seizoen wordt een nieuwe factie geïntroduceerd - de GSK. Ook zitten er drie nieuwe gratis wapens in. Verder wordt er in elke maand van het seizoen een nieuwe map toegevoegd. Het gaat om Clubhouse, Daytona en Rockefeller. Verder zal als nieuwe gamemodi Capture the Flag beschikbaar komen.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou