XDefiant heeft meer dan elf miljoen spelers

XDefiant heeft meer dan elf miljoen spelers

Het eerste seizoen gaat aanstaande dinsdag van start

Meer dan elf miljoen spelers hebben inmiddels de multiplayershooter XDefiant gespeeld.

Dat heeft Ubisoft-CEO Yves Guillemot laten weten in een interview gepubliceerd op de Ubisoft-website. Eind mei stond de teller nog op acht miljoen. Dat betekent dat er in een maand tijd drie miljoen spelers bij zijn gekomen.

Volgens Guillemot is er "nog veel werk te verrichten" en "zal het aantal spelers stijgen dankzij het aankomende eerste seizoen, dat veel toevoegt aan de ervaring". Dit eerste seizoen begint op 2 juli en introduceert onder andere een nieuwe factie in de vorm van de GSK en drie nieuwe maps.

XDefiant is een 6-tegen-6-first-person shooter waarin de diverse facties het tegen elkaar opnemen. Deze facties zijn gebaseerd op andere Ubisoft-franchises. het gaat om Libertad (Far Cry), Echelon (Splinter Cell), Cleaners (The Division), Dedsec (Watch Dogs) en Phantoms (Ghost Recon).

Spelers kunnen meerdere gadgets gebruiken om potjes naar hun hand te zetten, afhankelijk van het type personage dat men bestuurt. Spelers selecteren daarnaast primaire en secundaire wapens, alsmede verschillende eigenschappen voor hun personage. De game is gratis beschikbaar op pc (Ubisoft Connect), PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou