Vierde Diablo 4-seizoen 'Loot Reborn' is begonnen

Vierde Diablo 4-seizoen 'Loot Reborn' is begonnen

Loot gaat flink op de schop

Het vierde seizoen van Diablo 4, genaamd 'Loot Reborn', is van start gegaan.

Blizzard zelf noemt het de grootste gameplayupdate tot nu toe voor de game. Naast tijdelijke seizoensgebonden content voert het seizoen ook permanent grote wijzigingen door - daardoor past het nieuwe seizoen niet alleen de Seasonal Realm aan, maar ook de Eternal Realm.

Daarbij ligt er zoals de titel van het seizoen al aangeeft een grote focus op loot. Hoe deze loot vrijgespeeld wordt, functioneert en de levels van spelers beïnvloedt wordt namelijk op de schop genomen middels de toevoeging van Tempering en Masterworking. Tempering is een nieuw craftingsysteem om affixes aan items te koppelen. Met Masterworking kunnen items met twaalf ranks omhoog via bestaande affixes.

Verder zijn Helltide-evenementen binnen alle World Tiers beschikbaar en is er een nieuwe Threat Level dat stijgt naarmate spelers vijanden verslaan. Eenmaal aangekomen op Threat Level 3 komen spelers tegenover een "enorm krachtige agent van de hel" te staan met de naam Hellborn. Ook nieuw is een nieuwe endgame-uitdaging genaamd The Pit, dat tot wel vier spelers tegelijk gedaan kan worden wanneer er genoeg Runeshards verzameld zijn. In The Pit moeten spelers een vooraf bepaald aantal monsters en een baas verslaan binnen een tijdslimiet, dat waardevolle Masterworking-materialen oplevert. The Pit heeft in totaal tweehonderd moeilijkheidsgraden.

Lees hier meer over het vierde seizoen van Diablo 4.

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze aanpassingen klinken als muziek in de oren, vanavond maar meteen weer opstarten.

0
test

Na vorig seizoen level 100 te hebben aangetikt was ik weer even klaar met game tot ik gisteravond de seizoensupdate zag downloaden. Direct weer even opgestart en wat is het genieten! Ik had sowieso al veel fun met deze game maar nu met de nieuwe aanpassingen is het dubbel genieten. Voor diegene die alleen met launch hebben gespeeld is het zeker de moeite waard om de game weer even op te starten.

0

Ah! Dat is goed om te horen. Ik heb het verhaal gespeeld, maar het trekte me helemaal niet meer om verder te spelen. Season 1 en 2 een beetje gespeeld. Mooi dat ze het goed hebben aangepakt

1
test

Ik heb de game op launch uitgespeeld, alle lillith statues gevonden, en in de end gespeeld.. maar was vrij snel klaar omdat het vrij snel saai werd voor mij omdat de activiteiten allemaal van hetzelfde kaliber waren en het een saaie grind werd. Wel lvl 100 geworden maar sindsdien de game niet meer aangeraakt. Mag ik vragen waarom je voorstelt om er nu weer in te duiken dan?

0
test

De grind is in mijn ogen gewoon puur Diablo. Dus als je dat vrij snel saai vind, zal dat nu ook wel weer zo zijn. Ik ben wat dat betreft misschien makkelijk te vermaken maar ik kan je wel vertellen wat voor mij het spelen weer waard maakt. Nu is het loot systeem flink op de schop genomen waar ik zelf ook wel blij mee ben. I.p.v. dat je doodgegooid werd met loot en 99% weg kon gooien krijg je nu een heel stuk minder dat als er wat valt het al meer voelt als een beloning i.p.v. rommel. Ook het upgraden van wapens werkt nu anders, alleen heb ik me daar nog niet voldoende op ingelezen om hier iets over te zeggen. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om weer een nieuwe questline te spelen. Ieder seizoen maak je een nieuw character aan, en ik wissel dan altijd weer van klasse wat dan weer fris aanvoelt. Ook de seasonal quests vind altijd leuk om te completen. Voor mij is dit bij elkaar genoeg om me weer uren bezig te houden.

0

Aanbevolen voor jou