Uiterlijk van Steve en mobs in Minecraft-film gelekt

Uiterlijk van Steve en mobs in Minecraft-film gelekt

Jack Black met een pikhouweel

Er zijn gelekte documenten online verschenen die tonen hoe Steve en diverse mobs er mogelijk in de aankomende Minecraft-verfilming uit gaan zien.

De documenten werden in eerste instantie via social media gedeeld, al worden ze daar inmiddels weer verwijderd. Op gameforum ResetEra zijn ze op moment van schrijven nog wel te vinden.

In de documenten is Jack Black als hoofdpersonage Steve te zien. Het was al bekend dat Black - die ook de stem van Browser insprak en -zong in The Super Mario Bros. Movie, een rol in de Minecraft-film had.

Verder worden er diverse mobs getoond, zoals Creepers, schapen en bijen. Het lijkt daarbij overduidelijk dat de film een soort mix tussen live-action en animatie wordt. Ook opvallend is dat de Creepers een soort grasachtige vacht lijken te hebben.

De Minecraft-film moet vanaf 4 april 2025 in de bioscoop draaien. Ook Jason Momoa - bekend van Game of Thrones en Aquaman - heeft een rol.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dikke kans dat deze film extreem kut gaat worden, maar alsnog extreem veel geld binnen gaat harken omdat ieder kind zometeen zijn/haar ouders loopt te smeken om er naartoe te gaan.

[Reactie gewijzigd door poklaan op 19 juli 2024 - 18:46]

-1

Aanbevolen voor jou