Uitbreiding voor Stray Gods: The Roleplaying Musical onthuld

Uitbreiding voor Stray Gods: The Roleplaying Musical onthuld

Verschijnt op 27 juni voor pc en ergens daarna voor consoles

Stray Gods: The Roleplaying Musical krijgt een uitbreiding in de vorm van Orpheus.

De dlc richt zich logischerwijs op de rockster Orpheus, die van stem wordt voorzien door acteur Anthony Rapp. Hij keert terug naar de wereld van de levenden. De dlc zet het verhaal van het hoofdspel voort en wordt beschreven als een "komische 'feature length'-ervaring", met zes nieuwe nummers. De uitbreiding komt op 27 juni op pc uit en volgt ergens daarna op consoles. Op Steam is meer informatie te vinden.

Afgelopen zomer kwam Stray Gods: The Roleplaying Musical uit voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Het spel is zoals de naam al weggeeft een virtuele musical. Keuzes die spelers maken hebben impact op zowel het verhaal als de muziek.

Erik Nusselder beloonde de game met een 7,5: "Met briljant schrijf- en acteerwerk en een unieke manier om muzieknummers te beïnvloeden maakt Stray Gods: The Roleplaying Musical veel indruk. Dat jouw keuzes er weinig toe doen is dan niet eens zo heel erg, al is het wel jammer dat de soundtrack geen lekkere meezingers bevat."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou