Tweede seizoen Arcane getoond middels nieuwe teaser

Tweede seizoen Arcane getoond middels nieuwe teaser

Het tweede seizoen verschijnt in november

Netflix heeft een teaser uitgebracht van het aankomende tweede seizoen van League of Legends-serie Arcane.

In de teaser is te zien hoe Ekko en Heimerdinger in lijken te breken in Heimerdingers eigen lab, al ontbreekt verdere context. Het filmpje is ongeveer een minuut lang.

Het tweede seizoen van Arcane verschijnt in de loop van november op Netflix. Het eerste seizoen van de League of Legends-serie verscheen in november 2021. Onder andere Hailee Steinfield, Kevin Purnell en Kevin Alejandro spelen een rol in de serie, die in samenwerking met game-ontwikkelaar Riot Games wordt gemaakt. De serie werd geprezen door critici en fans en won een Emmy.

Eerder werd bevestigd dat het tweede seizoen tevens het laatste is. Dat betekent echter niet dat er niet meer projecten volgen. "Arcane is nog maar het begin van onze verhaalvertelling en samenwerking met de geweldige animatiestudio Fortiche", aldus Christian Linke. "Vanaf het allereerste moment hadden we een specifiek einde in het achterhoofd, wat betekent dat het verhaal van Arcane in het tweede seizoen afloopt. Maar Arcane is nog maar het eerste van vele verhalen die we in Runeterra willen vertellen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou