Tony Hawk's Pro Skater 1+2 kan nu offline op Steam Deck gespeeld worden

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 kan nu offline op Steam Deck gespeeld worden

Spelers moeten op een reguliere pc nog wel een internetconnectie hebben

Dankzij een update voor de Steam-versie van Tony Hawk's Pro Skater 1+2, kan de game nu zonder internetverbinding gespeeld worden op de Steam Deck.

Op 3 oktober kwam de skategame op Steam uit, nadat het eerder al op Epic Games Store en consoles verscheen. Op pc is het echter verplicht om een internetverbinding te hebben wanneer de game wordt gespeeld.

Dat levert echter vooral problemen op wanneer de game op Steam Deck gespeeld wordt, aangezien het apparaat gemaakt is om overal te spelen en men niet altijd beschikking heeft tot internet. Daarom is er een update uitgebracht voor de game waardoor Steam Deck-spelers het spel ook offline kunnen spelen. Op desktop moet de game nog wel een internetconnectie hebben. Overigens heeft men op Steam ook een andere manier gevonden om de pc-versie van de game offline te spelen.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 verscheen in 2020 op PlayStation 4, Xbox One en Epic Games Store en in 2021 op PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch. De game bevat de levels, skaters en muziek uit de eerste twee Tony Hawk-games. Daarnaast zitten er ook nieuwe muzieknummers en skaters in het spel. De Tony Hawk-games genoten vooral rond de millenniumwisseling van een hoge mate van populariteit. De soepele gameplay, speelse levels en opzwepende soundtrack hadden daar een groot aandeel in.

Ron Vorstermans gaf een 9 aan Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2: "Heb je het origineel gespeeld? Kopen! Heb je het origineel niet gespeeld? Kopen!"

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou