The Casting of Frank Stone, Deliver Us Home en meer getoond tijdens Future Games Show

The Casting of Frank Stone, Deliver Us Home en meer getoond tijdens Future Games Show

Ook Eriksholm The Stolen Dream, Dustborn en Dystopika vielen op

Gisteren werd de nieuwe editie van de Future Games Show uitgezonden, waarin weer tientallen games voorbijkwamen.

Naast het elders op Gamer.nl genoemde Nobody Wants to Die passeerden vele spellen de revue. Zo was er een eerste teaser trailer van Deliver Us Home, het vervolg op Deliver Us the Moon en Deliver Us Mars van het Nederlandse KeokeN. Op 11 juni gaat de Kickstarter-campagne live.

Watch on YouTube

Er werd ook een nieuwe trailer getoond van Bodycam, de realistisch ogende multiplayershooter die sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar is. Er zijn drie modi beschikbaar: Deatchmatch (voor maximaal tien spelers), Team Deatchmatch (5v5) en Body Bomb (5v5), al moeten er meer modi worden toegevoegd tijdens deze Early Access-periode. Het spel is verkrijgbaar op Steam.

Watch on YouTube

The Casting of Frank Stone kwam voorbij in een video waarin de ontwikkelaars praten over het aankomende spel. Deze singleplayer-spin-off van de Dead by Daylight-serie wordt ontwikkeld door Supermassive Games, onder andere bekend van Until Dawn. De game verschijnt in de loop van dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Steam en Epic Games Store.

Watch on YouTube

Er werd een nieuwe trailer getoond van de eerder aangekondigde co-op-shooter Starship Troopers: Extermination. De game is logischerwijs gebaseerd op de in 1997 door Paul Verhoeven geregisseerde film, waarin mensen een oorlog uitvechten met insectachtige buitenaardse wezens. De game biedt potjes voor twaalf spelers waarin men in squads wordt verdeeld en het moet opnemen tegen de buitenaardse wezens. Het spel verschijnt op 11 oktober als Early Access-game voor Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

In het op 21 juni op Steam te verschijnen Dystopika bouwen spelers hun eigen futuristische stad, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de stad in de Blade Runner-films.

Watch on YouTube

Er werd een nieuwe trailer getoond van Dustborn. In de game moeten spelers als Pax, een voormalige oplichtster met bovennatuurlijke krachten, een mysterieus pakketje van Californië naar Nova Scotia brengen. De reis vindt plaats in een dystopisch Amerika in 2030. Het was al bekend dat het spel, dat door Dreamfall Chapters- en Draugen-studio Read Thread Games wordt ontwikkeld en door Quantic Dream wordt uitgegeven, op 20 augustus verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store.

Watch on YouTube

Een nieuwe aankondiging vond plaats in de vorm van Eriksholm: The Stolen Dream. In deze stealth-strategiegame met een focus op het verhaal reizen spelers af naar een fictief Noords stadje van de vorige eeuw. Drie hoofdpersonages nemen het op tegen de onderdrukkers van het dorp. De gedetailleerde graphics en het isometrische camerastandpunt vallen daarbij op. De game komt in de loop van 2025 uit op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

De complete presentatie met nog veel meer games kan hieronder worden bekeken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou