Subnautica 2-screenshots duiken op in eerste game

Subnautica 2-screenshots duiken op in eerste game

Unknown Worlds verstopt al enige tijd screenshots van Subnautica 2 in het eerste deel.

Dat bevestigen moderators van de Subnautica-pagina op Reddit. De beelden zijn afkomstig uit tijdcapsules die in spelwereld van Subnautica. Als men die weet te vinden, kunnen de beelden bekeken worden. Gaat in totaal om drie afbeeldingen, waarop onderwaterflora- en fauna te zien is.

Over Subnautica 2 is nog maar weinig bekend. Unknown Worlds begon vorig jaar met de ontwikkeling, maar sindsdien bleef het grotendeels stil rondom de game. Begin dit jaar ontstond er wel ophef na uitspraken van uitgever Krafton. Die liet tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers weten dat Subnautica 2 een ‘games-as-a-service-model’ bevat. Die woorden werden verkeerd begrepen door de achterban, want men was bang voor battle passes, seizoenspassen en abonnementen. Er moest een blogpost van Unknown Worlds aan te pas komen om verduidelijking te brengen.

Subnautica 2

In Subnautica verkennen spelers een buitenaardse waterplaneet. Daarbij moeten allerlei grond- en voedingsstoffen, maar ook materialen verzameld worden om te overleven. Spelers moeten rekening houden met een honger- en dorst-mechaniek, terwijl er allerlei verschillende bases en voertuigen gebouwd kunnen worden. Het uiteindelijke doel is om de bodem van de oceaan te bereiken, waarvoor de uitrusting van de speler doorlopend geüpgraded moet worden. Subnautica: Below Zero, een spin-off van de originele games, introduceert bevroren omgevingen in de franchise.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou