Steam-versie Helldivers 2 ontvangt patch vanwege aanhoudende problemen

Steam-versie Helldivers 2 ontvangt patch vanwege aanhoudende problemen

De game zou op pc vaak crashen en er zouden matchmakingproblemen zijn

Arrowhead Game Studios heeft een patch uitgebracht voor de pc-versie van het gisteren verschenen Helldivers 2, nadat er veel klachten kwamen over crashes en matchmakingproblemen.

De game, die uitgegeven wordt door Sony Interactive Entertainment, verscheen gisteren op pc en PlayStation 5. Op Steam regende het al snel klachten over matchmaking- en serverproblemen en complete crashes, waardoor de gebruikersbeoordeling op moment van schrijven op 'verdeeld' staat.

Er is nu dus een patch voor de pc-versie uitgekomen die de matchmakingproblemen moet verkleinen en ook er voor moet zorgen dat er minder crashes plaatsvinden. "We weten dat er meer op te lossen is, en we werken er aan, maar we hopen dat deze patch jullie ervaring verbetert", aldus regisseur Mikael Eriksson.

Ondanks de kritiek van spelers werd eerder vandaag een piek van 81.840 gelijktijdige spelers bereikt, zo valt op SteamDB te zien. Dit is het hoogste aantal gelijktijdige spelers van een PlayStation Studios-game op Steam tot nu toe. God of War staat met 73.529 gelijktijdige spelers op de tweede plek, gevolgd door Marvel's Spider-Man Remastered met 66.436 gelijktijdige spelers.

Spelers proberen in Helldivers 2 als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Helldivers 2 is een vervolg op de third-person co-op-shooter die in 2015 uitkwam op PS3, PS4 en Vita. De game kwam later dat jaar ook uit op pc. Zoals gezegd is het spel nu verkrijgbaar op Steam en PlayStation 5.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou