Spiritborn-klasse uit Diablo 4: Vessel of Hatred uitgelicht

Spiritborn-klasse uit Diablo 4: Vessel of Hatred uitgelicht

De uitbreiding verschijnt op 8 oktober

Blizzard heeft gisteren een livestream uitgezonden waarin de Spiritborn-klasse, dat aan Diablo 4 wordt toegevoegd via de aankomende Vessel of Hatred-uitbreiding, centraal stond.

De Spiritborn worden ook wel de "grootste jagers van de jungle" genoemd. De klasse richt zich op behendigheid en gebruikt martial arts als moveset - aspecten uit taekwondo, karate, kickboksen, boksen en Muay Thai worden gecombineerd voor "de snelste, meest agressieve" klasse in de game.

Daarbij zijn al zijn moves gebaseerd op vier goddelijke Spirit Guardians die tijdens gevechten opgeroepen kunnen worden: een jaguar, duizendpoot, gorilla en adelaar. Alle skills kunnen met elkaar gecombineerd worden, al is het ook mogelijk voor spelers om volledig voor één Spirit Guardian te gaan. Hieronder kan de livestream alsnog bekeken worden, alsmede een kortere trailer rondom de klasse. In deze blogpost van Blizzard valt meer te lezen over de Spiritborn.

In Vessel of Hatred bezoeken spelers een nieuwe regio genaamd Nahantu - de bovengenoemde jungle vol met geheimen, nieuwe kerkers, Strongholds en monsters. Vessel of Hatred speelt zich meteen na Diablo 4 af en zet dat verhaal dus voort. Diablo 4 is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Battle.net. Ook is de game speelbaar via Xbox Game Pass. Vessel of Hatred komt op 8 oktober uit.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

GIsteravond zitten kijken, de class ziet er echt goed uit.

0

Aanbevolen voor jou