Specificaties en launchtrailer van pc-versie Call of Duty: Black Ops 6 getoond
Nieuws

Specificaties en launchtrailer van pc-versie Call of Duty: Black Ops 6 getoond

Game komt op vrijdag 25 oktober uit

Activision heeft allerlei details van de pc-versie van Call of Duty: Black Ops 6 gedeeld, waaronder de specificaties en de launchtrailer.

De specificaties zijn hieronder te zien. Duidelijk is bijvoorbeeld dat spelers een SSD-schijf met 102GB aan vrije schijfruimte nodig hebben. Dat is puur voor Black Ops 6 - Warzone vereist extra schijfruimte.

Verder is te zien dat mensen qua CPU minimaal een AMD Ryzen 51400 of Intel Core i5-6600 nodig hebben, en qua GPU een Radeon RX 470, GeForce GTX 960 of Intel Arc A580. Ook is op zijn minst 8GB aan RAM nodig. In een bijbehorende blogpost valt daarnaast te lezen dat de game ultrawide monitoren en AMD FSR 3.1 ondersteunt.

Tot slot valt te lezen dat de game in Nederland en België vanaf 25 oktober om 6:00 uur te spelen valt. Mensen die de game hebben gereserveerd kunnen vanaf 21 oktober alvast installeren.

Call of Duty: Black Ops 6 bevat een singleplayercampagne, multiplayer met nieuwe maps en een Zombies-modus met rondes. De campagne draait ditmaal om de Golfoorlog, en bekende Black Ops-personages zoals Frank Woods keren weer terug. De multiplayer bevat op release zestien maps. Nieuw aan de game is het Omnimovement-systeem, waarmee spelers in alle richtingen kunnen rennen, glijden, springen en duiken.

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt zoals gezegd op 25 oktober voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. De game komt op alle platforms tegelijkertijd uit en er is geen Early Access-periode voor mensen die reserveren.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Microsoft bevestigt Xbox Game Pass-toevoegingen van komende weken
Nieuws

Microsoft bevestigt Xbox Game Pass-toevoegingen van komende weken

Met o.a. Call of Duty en Starcraft

Microsoft heeft uit de doeken gedaan welke spellen de komende weken op Xbox Game Pass worden gezet.

Van een gedeelte van de toevoegingen was al bekend dat ze naar Game Pass zouden komen, maar de rest van de toevoegingen is wel nieuws.

Zo staat vanaf vandaag South Park: The Fractured But Whole op alle Game Pass-tiers voor console, pc en cloud. Morgen volgt op dezelfde tiers en platforms de puzzelgame Donut Country, dat al wel eens eerder op Game Pass heeft gestaan. Ook wordt morgen Mechwarrior 5: Clans toegevoegd, maar wel alleen op Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc.

Zoals gisteren aangekondigd staat 25 oktober in het teken van Call of Duty op Game Pass. Naast dat Black Ops 6 dan op console, pc en cloud via Game pass Ultimate en Game Pass voor pc verschijnt, zullen Modern Warfare 3 en Warzone ook aan de cloud toegevoegd worden - beschikbaar voor Ultimate-leden.

29 oktober volgt de coöperatieve actiegame Ashen voor alle platforms en Game Pass-tiers, en op 31 oktober kunnen in navolging van consolegamers ook pc-gamers met een Ultimate-abonnement aan de slag met Dead Island 2.

Zoals eerder bekendgemaakt volgen op 5 november tot slot Starcraft: Remastered en Starcraft 2: Campaign Collection voor Game Pass voor pc. De oorspronkelijke Starcraft en de Starcraft 2-multiplayer zijn op pc al free-to-play, maar de in 2017 verschenen remaster van de eerste Starcraft en de campagne van Starcraft 2 kosten wel geld. Mensen met Game Pass voor pc kunnen die spellen vanaf 5 november dus via hun abonnement spelen. Meer informatie over de bovengenoemde games is op Xbox Wire te vinden.

Op 31 oktober verdwijnen er ook weer een aantal games van Game Pass. Het gaat om de volgende spellen:

Frog Detective: The Entire Mystery (console, pc en cloud)
Headbangers (console, pc en cloud)
Inkulinati (console, pc en cloud)
Lonely Mountain’s Downhill (console, pc en cloud)
Mineko’s Night Market (console, pc en cloud)

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Riot Games ontslaat 32 werknemers
Nieuws

Riot Games ontslaat 32 werknemers

Grootste gedeelte van de ontslagen komt van League of Legends-team af

League of Legends-ontwikkelaar Riot Games heeft 32 werknemers ontslagen.

In eerste instantie werd er gisteren op social media een post geplaatst waarin een onbekend aantal ontslagen werden bevestigd. Riot gaf kort daarna aan Eurogamer precieze aantallen. 27 van de ontslagen zijn binnen het League of Legends-team gevallen, terwijl de rest afkomstig is van de uitgeverskant van het bedrijf.

Begin dit jaar vond er al een grote ontslagronde bij Riot plaats - toen werden er 530 mensen ontslagen, oftewel zo'n elf procent van het bedrijf. Riot had het toen over een noodzaak. De huidige ontslagen draaien niet om een poging geld te besparen, maar om er voor te zorgen "dat we de juiste expertise in huis hebben om League de komende vijftien jaar net zo goed te maken".

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Neva van Gris-ontwikkelaars nu uit, launchtrailer uitgebracht
Nieuws

Neva van Gris-ontwikkelaars nu uit, launchtrailer uitgebracht

Voor PlayStation-consoles, Xbox Series, Switch, pc en Mac

Neva, de nieuwe game van de studio achter indiehit Gris, is sinds gisteren verkrijgbaar. Er is dan ook een launchtrailer te zien.

Neva wordt zoals gezegd ontwikkeld door Nomada Studio, de ontwikkelaar van het geprezen indiespel Gris. De nieuwe game combineert platformsecties, puzzels en gevechten.

Het spel draait om Alba en haar band met een wolf. Samen verkennen ze een stervende wereld. Daarbij is de user interface minimaal en wordt de unieke grafische stijl van Gris voortgezet.

Neva is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series-consoles, Nintendo Switch, pc en Mac. Jacco Peek beloonde de game met een 9 in de Gamer.nl-review: "Neva voelt meer als een ‘game’ dan Nomada’s voorgaande titel, maar is desondanks een kunstwerk van de bovenste plank."

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!