Soulframe komt aankomend najaar breder verkrijgbaar

Soulframe komt aankomend najaar breder verkrijgbaar

Warframe-uitbreiding Warframe 1999 verschijnt ergens aankomende winter

Warframe-ontwikkelaar Digital Extremes zal aankomend najaar hun nieuwe liveservicegame Soulframe breder beschikbaar stellen. Ook is er nieuwe gameplay getoond.

Dat gebeurde tijdens Tennocon 2024. Soulframe werd eerder al aangekondigd en is op dit moment nog voor een beperkt aantal spelers beschikbaar via een soort Early Access-ervaring genaamd Soulframe Preludes. Volgens de makers is het de bedoeling dat de game aankomend najaar "voor veel meer spelers" beschikbaar komt. De game komt eerst naar pc, al moet ergens daarna ook een consolerelease volgen.

Soulframe legt net zoals Warframe de focus op pve-gameplay. Waar Warframe echter een futuristische scifi-setting heeft, richt Soulframe zich op fantasy. De focus ligt dan ook niet op schieten, maar op mêleegevechten. Het tempo ligt dan ook wat trager dan in Warframe. Daarbij moet de game free-to-play worden.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Tijdens Tennocon werd ook aangekondigd dat Warframe 1999, de nieuwe uitbreiding op Warframe, aankomende winter moet verschijnen. In de uitbreiding reizen spelers af naar de ruimte om jacht te maken op een boyband. De uitbreiding bevat ook de eerste romantische missie en ingesproken stemmen van acteurs als Ben Starr (Final Fantasy 16) en Nick Apostolides (Resident Evil 4). Hieronder is uitgebreide gameplay te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou