Roblox-spelers die Ikea-winkel runnen gaan loon ontvangen

Roblox-spelers die Ikea-winkel runnen gaan loon ontvangen

Heitje voor een karweitje

Als onderdeel van het zogeheten 'Careers Done Different'-initiatief van Ikea gaat het Zweedse meubelbedrijf mensen die de virtuele versie van de winkel gaan runnen in Roblox loon uitbetalen.

Het bedrijf gaat vanaf later deze maand tien mensen die worden ingehuurd om de virtuele winkel in Roblox te runnen een uurloon van 14,80 euro per uur uitbetalen. Onder de taken die worden omschreven vallen onder andere klanten helpen met het uitzoeken van meubels en het serveren van virtuele gehaktballetjes.

Vooralsnog zijn de open posities alleen beschikbaar voor mensen uit Verenigd Koninkrijk en Ierland, en kunnen zij zich via een formulier op thecoworker.com aanmelden. Daarin worden diverse unieke vragen gesteld, zoals met welk virtuele Ikea-meubel men zich vergelijkt en hoe men het vindt om omgevormd te worden naar pixels.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ok grappig, heeft ikea dit zelf in elkaar gezet? Ik weet verder niet hoe Roblox werkt, maar als je zelf een hoop kan ontwerpen dan is dit een goede manier om een digitale showroom te maken. Geen idee hoeveel detail je kan zien, op de screenshot ziet het er best simpel uit.

0

Aanbevolen voor jou