Ratatan sluit zeer succesvolle crowdfundingcampagne af

Ratatan sluit zeer succesvolle crowdfundingcampagne af

Het beoogde bedrag werd meer dan tien keer opgehaald

De crowdfundingcampagne van Ratatan, de spirituele opvolger van Patapon, is afgelopen en bleek zeer succesvol: het beoogde bedrag werd uiteindelijk meer dan tien keer opgehaald.

Op Kickstarter vroeg de ontwikkelaar om 20 miljoen yen - omgerekend zo'n 126.415 euro. Dat bedrag werd binnen een uur opgehaald. De teller kwam uiteindelijk op 219.314.335 yen te staan, oftewel bijna 1,4 miljoen euro, te staan.

Daardoor zijn er allerlei stretch goals gehaald. Zo komt het spel niet alleen naar pc, maar ook naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Nintendo Switch. Ook zal David Wise - bekend van diverse Rare-games - muziek creëren voor de game en worden er diverse extra modi en features in de game gebouwd.

De ontwikkelaar laat weten dat de ontwikkeling al in een vergevorderd stadium is, en dat het de bedoeling is dat het spel voor april 2025 af is. Ergens in de tweede helft van 2024 moet er echter al een bèta plaatsvinden op pc.

Ratatan is de nieuwe game van Hiroyuki Kotani, de maker van de Patapon-games. Het spel kent dan ook hetzelfde principe: spelers moeten op de maat van muziek op de juiste knoppen drukken om zo een leger aan wezentjes aan te sturen. Hieronder zijn eerder uitgebrachte beelden van het spel te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Instabuy voor Switch dit.

0
test

als de game al in een vergevorderd stadium is, waarom kunnen dan nog stretch goals geboden worden op basis van de crowd funding. Zijn die modi dan al niet gemaakt? Is de muziek( waar deze game op draait) al niet gemaakt? dat er dan ineens tijd en geld is voor consoles kan ik me wel indenken maar al de rest lijkt me dan toch al gemaakt. Dat is dan toch niet gedaan na dat er diverse doelen behaald zijn? of waren ze van plan om did dingen er uit te verwijderen als de goals niet gehaald werden? ik vind het een beetje raar dat crowdfunding iets mogelijk zou maken terwijl de hand al bijna klaar is. Dat lijkt me niet dat dat dan extra opties warme op basis van de crowdfunding. Of misschien zie ik hier iets over het hoofd,

0

Aanbevolen voor jou