Prince of Persia: The Lost Crown komt op 8 augustus naar Steam

Prince of Persia: The Lost Crown komt op 8 augustus naar Steam

Op pc is de game nu al verkrijgbaar via de Epic Games Store en Ubisoft Store

Ubisoft brengt Prince of Persia: The Lost Crown op 8 augustus uit op Steam.

Dat kondigde het bedrijf gisteren aan. De game verscheen eerder dit jaar al op pc via Epic Games Store en Ubisoft Store, alsmede PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De Steam-pagina is hier te vinden.

Prince of Persia: The Lost Crown is een metroidvania in een 2D-setting gebaseerd op de klassieke franchise. Spelers gaan in de game op zoek naar de ontvoerde prins Hassan. Het spel wordt qua gameplay vaak vergeleken met genregenoten als Hollow Knight en de Ori-games.

Gamer.nl-redacteur Bastiaan Vroegop gaf de game een 7,5: "The Lost Crown is een prima metroidvania. Soms piekt de moeilijkheidsgraad onverwachts, wat door het lineaire karakter toch tot wat frustratie kan leiden, maar meestal zorgen de ijzersterke gevechten en het snelle platformwerk ervoor dat dit een hartstikke leuke game is."

Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie afgelopen maandag werd een nieuwe gratis update voor de game uitgebracht. Daarnaast staat er in september een nieuwe verhalende uitbreiding op de planning. Ook werd The Temple of Fire aan The Rogue Prince of Persia toegevoegd. Tot slot heeft Ubisoft laten weten dat de remake van Prince of Persia: The Sands of Time ergens in 2026 verschijnt.

Watch on YouTube
Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou