Pc-versie van Star Wars Outlaws uitgelicht

Pc-versie van Star Wars Outlaws uitgelicht

Game verschijnt op 30 augustus

Ubisoft heeft een trailer uitgebracht van Star Wars Outlaws waarin de pc-versie van de game wordt getoond.

De focus in de video ligt vooral op de geavanceerde grafische opties die pc-gamers voorgeschoteld krijgen. Zo kan men diverse details aanpassen. Ook het gebruik van diverse upscale-opties, zoals DLSS, passeert de revue. Eerder onthulde Ubisoft al de systeemeisen van de game.

Star Wars Outlaws draait om het nieuwe personage Kay Vess, een relatieve nieuweling in de onderwereld die al van kleins af aan voor haarzelf en de schattige Merqaal Nix zorgt. De game speelt zich af tussen Episode 5 en Episode 6 van de Star Wars-films, wat betekent dat de burgeroorlog tussen de Empire en de Rebellion in volle gang is.

Outlaws verschijnt op 30 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de Gold- of Ultimate-editie van de game aanschaffen, ontvangen drie dagen eerder toegang, alsmede extra's zoals een exclusieve missie en cosmetische items.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben altijd blij om games te spelen op een console, geen gezeik met al die instellingen, want alles op maximaal: moet je al gauw een pc hebben van 5000 euries. Niets anders dan frustratie als je pc dan weer net zo’n max-setting niet aan kan. Hup PS aan en gaan met die banaan. Alsof je al die pracht- en praal na 15 minuutjes spelen nog steeds ziet

0
test

Klinkt meer alsof je het moet goed praten voor jezelf dat je op console speelt ipv pc? haha! Ik heb zelf een dikke pc staan, maar speel zelf liever de games op console ook. Maar als een game op 30fps draait op console, of gewoon onstabiel loopt, dan is het wel fijn om alsnog de pc versie te kunnen spelen. En 4k60fps blijf je echt wel zien hoor :P

0
test

Nou ik zie echt weinig verschil tussen 4k30 of 4k60. Of een extra schaduwtje hier of daar. Ik heb zelf ook een pc, en best een goede, niet daarvan; maar gamen op de pc is voor mij verleden tijd. Kostte me een vermogen steeds weer de videokaart, geheugen etc te upgraden. Maar ieder zijn ding natuurlijk.

0
test

Ha, ik heb nog nooit een console in huis gehad. Vind dan ook niet dat consoles iets bijdragen aan gaming, het doet er eerder afbreuk aan. Kern van videogames is ook dat het aanpasbare stukken software zijn waar iedereen op zijn eigen manier plezier aan kan beleven, bijvoorbeeld op high settings op 100 fps of op ultra op 50 fps. Maar ook mods en de vele externe applicaties zoals discord die veel beter werken op een desktop. Nee, hier komt nooit een console in huis, nooit, zelfs niet voor GTA 6.

-4
test

@Oropher “Vind dan ook niet dat consoles iets bijdragen aan gaming, het doet er eerder afbreuk aan” Dit is, met afstand, het domste dat ik hier de laatste maanden heb gelezen. Zonder consoles was gamen nooit zo mainstream geworden als het nu is en zouden ontelbare klappers die jij op je PC speelt geen eens gemaakt zijn.

2
test

@Monojaxx Nou, als je het verschil tussen 4k30 en 4k60 niet ziet, dan heb je geluk zou ik zeggen.. Zou willen dat ik het niet zag, want dan dan zou ik elke game op 30fps spelen.. Maar dat kan ik niet, verschil is gigantisch, 30fps is niet om aan te zien (voor mij) haha! Maar ieder zijn ding natuurlijk :-)

0

Aanbevolen voor jou