Pc-versie God of War Ragnarök wordt waarschijnlijk binnenkort onthuld

Pc-versie God of War Ragnarök wordt waarschijnlijk binnenkort onthuld

Voorlopig God of War (2018) is al beschikbaar op pc

Het lijkt er op dat de pc-versie van God of War Ragnarök ergens binnenkort wordt aangekondigd.

Dat meldt billbil-kun, die bijna altijd op voorhand correcte informatie lekt. De insider claimt dat de pc-versie van de game ergens binnenkort wordt onthuld. Voorloper God of War is al op pc verschenen - Ragnarök zet het verhaal van die game voort.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Sony in de loop van deze maand een PlayStation Showcase uitzendt. Als de pc-versie van Ragnarök binnenkort wordt onthuld, is het mogelijk dat dit daar gebeurt.

Sony geeft steeds vaker exclusieve PlayStation-games uit op pc. Eerder volgden onder andere al The Last of Us: Part 1, Days Gone en de Horizon-games. Helldivers 2 kwam eerder dit jaar tegelijk op PlayStation 5 en pc uit.

Sony liet dit jaar daarnaast weten dat pc een steeds belangrijker platform voor het bedrijf wordt: "In het verleden wilden we consoles populair maken en dat was het hoofddoel van first-party-games. Hoewel dit nog klopt, is het ook een kwestie van synergie. Als je sterke first-party-content hebt - niet alleen op console, maar ook op andere platforms, zoals computers - kan een first-party-game groeien door multiplatform te zijn. Dit kan weer bijdragen aan een hogere operationele winst, dus daar wil ik proactief aan werken."

Erik Nusselder gaf een 9 aan de PlayStation-versie van God of War Ragnarök: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou