Paradox sluit studio achter geannuleerde Life by You

Paradox sluit studio achter geannuleerde Life by You

Er waren 24 mensen werkzaam bij de ontwikkelaar

Nadat eerder deze week de game Life by You werd geannuleerd, heeft uitgever Paradox Interactive nu aangekondigd ontwikkelaar Paradox Tectonic te sluiten.

Daardoor verliezen 24 mensen hun baan. "Dit is moeilijk en drastisch nieuws voor onze collega's bij Tectonic, die hard aan de Early Access-release van Life by You hebben gewerkt", aldus Fredrik Wester, de CEO van Paradox Interactive.

"Helaas moesten we de moeilijke beslissing maken om de studio te sluiten na het annuleren van hun enige project. We zijn enorm dankbaar voor hun harde werk aan een poging Paradox aan een nieuw genre te laten beginnen."

Gisteren bleek dat Life by You werd geannuleerd. De game werd begin 2023 aangekondigd en werd ontwikkeld onder leiding van Rod Humble, die voorheen aan het hoofd stond van de Sims-franchise en de CEO van Second Life-studio Linden Labs was. De eerste trailer toonde toen al hoe mensen huizen kunnen bouwen en het leven van digitale mensen kunnen volgen.

De Early Access-release van Life by You werd al meermaals uitgesteld. Deze zou eerst in september vorig jaar uitkomen, werd toen uitgesteld naar maart dit jaar en toen naar juni. Een paar weken geleden werd besloten om de Early Access-versie al voor onbepaalde tijd uit te stellen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou