Palworld-ontwikkelaar reageert op dalende spelersaantallen

Palworld-ontwikkelaar reageert op dalende spelersaantallen

'Je hoeft je niet schuldig te voelen om het spelen van andere games'

Ee werknemer van Pocket Pair, de ontwikkelaar van hitgame Palworld, heeft gereageerd op het feit dat spelersaantallen voor de game afnemen ten opzichte van de eerste weken. Hij meldt daarbij dat het prima is dat mensen andere games spelen terwijl ze wachten op nieuwe content.

Community manager Bucky laat het volgende weten: "Het heeft jaren geduurd om hier te komen en Palworld begint pas echt vanaf hier. Iedereen werkt hard aan de problemen en ik wil benadrukken dat het prima is om een pauze in te lassen in een game. Je hoeft je daar niet slecht over te voelen."

Hij vervolgt: "Palworld is een game waar niet op wekelijkse basis veel nieuwe content voor verschijnt. Er wordt aan nieuwe content gewerkt, en het wordt geweldig, maar dit kost tijd. Er zijn genoeg geweldige games om te spelen - je hoeft je niet schuldig te voelen om daar mee aan de slag te gaan."

Palworld verscheen afgelopen maand op pc en Xbox en groeide in een mum van tijd uit tot een grote hit. Begin februari stond de teller op 19 miljoen spelers. Tijdens de drukste dagen had de game een paar miljoen gelijktijdige spelers, maar tegenwoordig wordt op de drukste momenten ongeveer een half miljoen spelers aangetikt - nog altijd een aanzienlijk aantal.

Bucky concludeert: "Als je nog Palworld speelt, houden we van je. Als je Palworld niet meer speelt, houden we nog steeds van je, en hoop ik dat je terugkeert voor een tweede ronde wanneer je daar klaar voor bent. Speel veel games, probeer verschillende genres uit, en blader door indie-bibliotheken om verborgen schatten te vinden."

In Palworld kunnen spelers zogeheten Pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen Pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb verder niks met de game maar ik vind de boodschap die ze nu brengen wel leuk. En het is normaal dat je de eerste dagen een flinke piek hebt en het daarna terug loopt. Dat is bij meer spellen zo.

0

Aanbevolen voor jou