Ori-ontwikkelaar kondigt No Rest for the Wicked aan

Ori-ontwikkelaar kondigt No Rest for the Wicked aan

Game komt aankomend voorjaar uit via Steam Early Access

Moon Studios, de ontwikkelaar van de Ori-games, heeft No Rest for the Wicked onthuld.

Dat deed de studio tijdens The Game Awards. Het gaat om een actie-rpg met een duisterdere en realistischere vormgeving dan de Ori-spellen. De game komt in het eerste kwartaal van 2024 uit via Early Access op Steam, en moet later ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen. Private Division, een uitgeverslabel van Take-Two Interactive, geeft het spel uit.

De game speelt zich af in het jaar 841, en de koning is overleden. Zijn arrogante zoon Magnus neemt de kroon over, en een plaag genaamd de Pestilence keert na duizend jaar terug. Spelers kruipen in de huid van een Cerim, die onderdeel uitmaakt van een groep heilige strijders met speciale krachten die alles op alles zetten om de Pestilence tegen te houden. Ondertussen moeten spelers zich een weg banen door politieke intriges.

No Rest for the Wicked bevat precieze combat en een "epische saga". Daarbij is de spelwereld met de hand gemaakt, wat het geheel een schilderachtig uiterlijk moet geven. De game is al zo'n zes jaar in ontwikkeling bij Moon Studios en is een passieproject van de studio.

Op 1 maart 2024 volgt een digitale presentatie genaamd 'Wicked Inside', waar meer informatie over het spel wordt onthuld. Hieronder is de onthullingstrailer te zien.

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat heeft deze studio toch een talent

0

Dit ziet er wel heel vet uit

0

Aanbevolen voor jou