Nvidia toont nieuwe trailers van Half-Life 2 RTX, Avowed en Dragon Age: The Veilguard

Nvidia toont nieuwe trailers van Half-Life 2 RTX, Avowed en Dragon Age: The Veilguard

Nvidia etaleert diverse technologieën voor de pc-versies van de games

Nvidia heeft een drietal trailers uitgebracht van Half-Life 2 RTX, Avowed en Dragon Age: The Veilguard om de technologie achter deze games in het zonnetje te zetten.

Half-Life 2 RTX: An RTX Remix Project werd vorig jaar aangekondigd. De remaster van de klassieke shooter wordt ontwikkeld door vier van de meest gerenommeerde Half-Life 2-modteams die samen zijn gekomen onder de naam Orbifold Studios. Daarvoor gebruiken ze de laatste versie van Nvidia's RTX Remix. Dit gratis modplatform laat modders met relatief gemak RTXON-mods voor klassieke games maken en delen, zodat er elementen als ray tracing en DLSS kunnen worden toegevoegd. Een releasedatum is er nog niet.

Watch on YouTube

De Avowed-trailer legt de nadruk op Nvidia's DLSS 3- en Reflex-technologie, alsmede ray tracing. Avowed speelt zich in het universum van de Pillars of Eternity-franchise af, al hoeft men die titels niet gespeeld te hebben om toch van Avowed te kunnen genieten. Deze games zijn ook ontwikkeld door Obsidian. De game komt op 18 februari 2025 naar Xbox Series X en S, pc en Xbox Game Pass.

Watch on YouTube

Ook Dragon Age: The Veilguard werd door Nvidia in het zonnetje gezet, omdat Reflex en DLSS 3 worden gebruikt in de pc-versie. Hieronder zie je het resultaat. In de vierde game in de Dragon Age-reeks trekken spelers er op uit om de vernietigende kracht van de elvengoden tegen te gaan. Spelers staan bekend als Rook, die samen met zijn metgezellen aan de frontlinie vecht. Dragon Age: The Veilguard verschijnt op 31 oktober voor Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou