Nieuwe trailer van Commandos: Origins laat diverse maps zien
Nieuws

Nieuwe trailer van Commandos: Origins laat diverse maps zien

Game verschijnt ergens dit jaar voor pc, PS5 en Xbox Series

Claymore Game Studios heeft een nieuwe trailer uitgebracht van het aankomende Commandos: Origins. Daarin staat de variatie aan omgevingen op de maps van de game centraal.

De nieuwe Commandos-game werd in 2021 al aangekondigd, maar afgelopen najaar werden de eerste beelden en details onthuld. Zoals fans van de reeks gewend zijn besturen spelers een team van geallieerden terwijl ze het opnemen tegen de nazi's. Daar komen een hoop tactische situaties bij kijken. De beelden tonen daarbij dat de pre-rendered omgevingen uit de oude games worden ingewisseld voor moderne 3d-omgevingen.

De real-time strategy-stealthgame speelt zich voor de andere delen af. Spelers maken de ontmoeting tussen Jack O'Hara en zijn vijf metgezellen mee en klaren met deze groep meer dan tien missies tijdens de Tweede Wereldoorlog. Levels spelen zich onder andere in Afrika, Europa en het arctisch gebied af. De game kan ook met z'n tweeën in de coöperatieve multiplayerstand gespeeld worden, zowel online als via splitscreen.

Commandos: Origins verschijnt in de loop van dit jaar op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game komt op release ook op Xbox Game Pass te staan.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Detectivegame Decapolice uitgesteld naar 2026
Nieuws

Detectivegame Decapolice uitgesteld naar 2026

Tevens is er een pc-versie aangekondigd

Level-5 heeft de eerder aangekondigde detectivegame Decapolice uitgesteld naar 2026. Ook werd er een pc-versie van het spel aangekondigd.

Dat werd vanmiddag tijdens een livestream van het Japanse bedrijf aangekondigd. "We ontwikkelen een grote open spelwereld voor Decapolice en willen tegelijk ook een anime uitbrengen", aldus Level-5-directeur Akihiro Hino. Volgens hem worden de graphics en gameplay van het spel op dit moment verbeterd "om er een nog boeiendere ervaring van te maken".

Decapolice werd begin vorig jaar aangekondigd. De game bevat volgens de makers een "mysterieus detectiveverhaal". Het spel draait om Harvard, een detective die nog groen achter de oren is en op criminelen jaagt in een grote stad. Hij reist daarvoor tussen de fysieke wereld en virtual reality. Deze vr-wereld heet Decasim - een kopie van de echte stad waar herinneringen van gepleegde misdaden zijn te vinden. Clues die hier worden gevonden, kunnen helpen bij het oplossen van misdaden.

Decapolice komt in 2026 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc (via Steam). Hieronder is nieuwe gameplay te zien en het themanummer van de game te horen, gezongen door MARiA.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Inazuma Eleven: Victory Road uitgesteld, Inazuma Eleven-remake onthuld
Nieuws

Inazuma Eleven: Victory Road uitgesteld, Inazuma Eleven-remake onthuld

Victory Road staat nu gepland voor een release in juni 2025

Tijdens een stream van Level-5 werd aangekondigd dat Inazuma Eleven: Victory Road is uitgesteld naar juni 2025. Daarnaast is er een remake van de eerste Inazuma Eleven aangekondigd.

Inazuma Eleven: Victory Road stond eigenlijk gepland voor een release ergens dit jaar, maar dat blijkt niet meer haalbaar. De nieuwe releaseperiode is nu juni 2025. De reeks combineert een rpg met voetbal en dit nieuwe deel is daarin niet anders.

Wel nieuw is de Commander Mode, bedoeld voor spelers die niet van actiegames houden. Personages voeren daardoor automatisch diverse moves tijdens wedstrijden uit, waardoor spelers zich meer kunnen richten op het trainen van personages om zo wedstrijden te winnen. Men kan op elk gewenst moment echter weer naar 'Manual Mode' schakelen om zelf de controle over een wedstrijd te krijgen.

Ook nieuw is Bond Town, een feature waardoor spelers hun eigen avatar kunnen maken en in de wereld van Inazuma Eleven kunnen leven. Spelers kunnen alle decoraties en personages verzameld in de verhalende campagne of competitieve modus meenemen naar Bond Town. Men kan daar ook interactie hebben met andere spelers.

Inazuma Eleven: Victory Road komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam, iOS en Android.

Watch on YouTube

Zoals gezegd werd tijdens de livestream ook een remake van de eerste Inazuma Eleven aangekondigd, genaamd Inazuma Eleven RE. Hierin wordt het verhaal van Mamoru Endo opnieuw verteld, gecombineerd met diverse nieuwe opties. Veel details zijn er nog niet, behalve dat de game in de loop van 2026 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam komt.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Nieuwe Professor Layton and the New World of Steam-trailer getoond
Nieuws

Nieuwe Professor Layton and the New World of Steam-trailer getoond

Game verschijnt in 2025 voor Nintendo Switch

Level-5 heeft een nieuwe trailer van Professor Layton and the New World of Steam getoond.

Dat deed het bedrijf tijdens een livestream die vanmiddag werd gehouden in verband met de Tokyo Game Show-beurs die later deze week van start gaat. De Japanstalige trailer toont diverse omgevingen en puzzels.

Professor Layton and the New World of Steam werd vorig jaar aangekondigd tijdens een Nintendo Direct-presentatie. De reeks was erg populair op Nintendo DS en 3DS. De games bevatten een tekenfilmachtig uiterlijk met spannende verhalen, terwijl spelers allerlei puzzels tegenkomen en op moten lossen.

Professor Layton and the New World of Steam komt in de loop van 2025 naar Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!