Modteam achter Fallout London wil eigen indiestudio oprichten

Modteam achter Fallout London wil eigen indiestudio oprichten

De mod 'betaalt de rekeningen niet'

Team Folon, het team achter de pas uitgekomen mod Fallout London, heeft de intentie om een onafhankelijke ontwikkelstudio op te richten.

Dat liet Dean Carter van Team Folon weten gedurende een interview met BBC. In eerste instantie is het team van plan om stabiliteitsupdates voor de mod uit te brengen, en daarna via een grotere patch extra content - mogelijk ergens eind dit jaar.

Op de lange termijn ziet Team Folon het echter zitten om van een groep vrijwillige modders in een echte indiestudio te veranderen. Dat zal beginnen met ooit stoppen aan Fallout: London werken, aangezien het "de rekeningen niet betaalt".

Carter vervolgt: "Gelukkig hebben veel mensen die enorm van de mod hebben genoten gedoneerd. Dat stoppen we in Team Folon, en hopelijk kunnen we uiteindelijk onze eigen indiestudio beginnen, waardoor we met eigen ideeën kunnen komen, een eigen game kunnen maken en contact onderhouden met spelers zonder dat we eerst dingen met iemand van Bethesda moeten afstemmen."

Eind vorige maand kwam de Fallout: London-mod uit. In 24 uur werd de mod meer dan een half miljoen keer gedownload via GOG, waardoor het de snelst geclaimde 'game' ooit is op die site.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou