Mod verandert Starfield in Star Wars-rpg

Mod verandert Starfield in Star Wars-rpg

Wie na Star Wars Outlaws niet genoeg kan krijgen van de Galaxy Far Far Away, kan zijn plezier niet op met een nieuwe mod voor Starfield. Die verandert de Bethesda-rpg in een Star Wars-game.

Het project heeft Star Wars Genesis en past Starfield op meer dan 250 punten aan om door te gaan als een ware Star Wars-rpg. Zo heeft de mod heeft een eigen verhaallijn, worden planeten omgedoopt tot bekende Star Wars-evenknieën, zijn er allerlei herkenbare wapens aanwezig en zijn er classes die men kent uit de Star Wars-films. Zo is het mogelijk om als Jedi, smokkelaar of Sith Lord te spelen. Ook de bekende muziek van John Williams is te horen.

Watch on YouTube

De mod wordt nog wel geplaagd door de nodige problemen, zo blijkt uit de reacties op Nexusmods, waar Star Wars Genesis gedownload kan worden. Zo komen verschillende mensen problemen tegen bij het aanpassen van het ruimteschip, maar ook bij het laden van savebestanden.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb Starfield helaas nog niet gedaan, kan ook de verschillen met de originele wereld niet goed zien. ziet er verder wel goed uit.

0

Aanbevolen voor jou