Mobiele game Star Wars: Galaxy of Heroes komt naar pc

Mobiele game Star Wars: Galaxy of Heroes komt naar pc

Spelers kunnen hun geboekte progressie overhevelen naar de pc-versie

De free-to-play mobiele game Star Wars: Galaxy of Heroes wordt overgezet naar pc.

Dat heeft Game Informer bevestigd. De website kreeg dat via e-mail te horen van de ontwikkelaar. "We hebben (voor de pc-versie) de framerate verdubbeld naar 60 fps, anti-aliasing toegevoegd, alsmede settings voor hogere resoluties zodat mensen gebruik kunnen maken van de kracht van de pc."

Verder moet de pc-versie een aangepaste besturing krijgen zodat de game met muis- en toetsenbord bestuurd kan worden. Voor controllerondersteuning zijn op moment van schrijven geen plannen. Mensen kunnen hun geboekte progressie meenemen naar de pc-versie door hun mobiele account aan hun EA-account te linken. Overigens is het de bedoeling dat toekomstige updates voor de game voortaan tegelijk op mobiel en pc verschijnen.

Star Wars: Galaxy of Heroes kwam in 2015 uit op iOS en Android en is in al die jaren uitgegroeid tot een hit. In het spel kunnen spelers verschillende bekende personages uit het Star Wars-universum verzamelen en het vervolgens uitvechten in turn-based gevechten.

Spelers van de mobiele versie zullen in de loop van mei aan de slag kunnen met een bèta van de pc-versie. Ergens daarna moet het voor een groter publiek beschikbaar komen. Meer informatie over de game is op de officiële website te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou