Metal: Hellsinger-dlc voegt popmuziek toe

Metal: Hellsinger-dlc voegt popmuziek toe

Van o.a. Gorillaz, Galantis, Muse en Icona Pop

Er is een nieuwe betaalde uitbreiding voor Metal: Hellsinger uitgekomen die niet metal, maar popmuziek toevoegt aan de game.

De dlc is voor 10 euro verkrijgbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S (en gratis via Game Pass). Waar de muziek uit de hoofdgame vooral hardere rock beslaat en speciaal voor de game is gemaakt, daar voegt deze dlc nummers toe die eerder binnen het popgenre vallen en welbekende hits zijn.

Denk aan 'Uprising' van Muse, 'Feel Good Inc' van Gorillaz, 'Down with the Sickness' van Disturbed, 'Tsunami' van DVBBS & Borgeous, 'Personal Jesus' van Depeche Mode, 'Runaway (U & I)' van Galantis, 'Misery Business' van Paramore en 'I Love It' van Icona pop.

Tot slot is ook gratis update 1.7 uitgekomen voor de game, waarmee de balans van het spel hier en daar wordt aangepast, bugfixes worden doorgevoerd, de leaderboard wordt gereset en er ondersteuning voor Nvidia Reflex is toegevoegd.

Metal: Hellsinger biedt klassieke first person shooter-gameplay met een uniek aspect: door op de ritme van de metalmuziek (en nu dus ook popmuziek) demonen af te schieten, kunnen er meer punten binnen worden gehaald.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wil dit spel altijd nog een keer proberen. Wel jammer van de keuze van de liedjes van de dlc. :/ Niet echt passend op misschien Disturbed na.

0

Het lijken geen slechte keuzes voor muziek, misschien wel een beetje voor '/metal/ hellsinger'

0

Aanbevolen voor jou