Metal Gear Solid-collectie op pc ondersteunt mogelijk geen muis en toetsenbord

Metal Gear Solid-collectie op pc ondersteunt mogelijk geen muis en toetsenbord

Dat viel op de Steam-pagina's van de games uit de collectie te lezen

Mogelijk ondersteunen de games uit de pc-versie van Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 geen muis en toetsenbord.

Op de officiële Steam-pagina's van de games uit de collectie viel gisteren te lezen dat een controller vereist is om de games te spelen. "Het spelen met een muis en toetsenbord wordt niet ondersteund." Op moment van schrijven heeft Konami de Steam-pagina's echter offline gehaald. Het is niet bekend of dat te maken heeft met de bovenstaande quote.

Gisteren werd aangekondigd dat Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 op 24 oktober uitkomt. De collectie verschijnt niet alleen op pc, maar ook op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 bevat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Het zijn HD-versies van de games en dus geen volledige remakes - Konami werkt wel aan een remake van Metal Gear Solid 3 voor PS5, Xbox Series en pc. Ook de MSX-versies van Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake zijn bijgevoegd, alsmede de NES-games Metal Gear en Snake's Revenge: Metal Gear 2.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou