Meer beelden van Assassin's Creed Nexus VR getoond

Meer beelden van Assassin's Creed Nexus VR getoond

Game komt op 16 november uit op Meta Quest-headsets

Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de aankomende virtualrealitygame Assassin's Creed Nexus VR.

In de video wordt uitgebreide gameplay van het spel getoond. Ook wordt creative director David Votypka aan het woord gelaten. Hij legt uit dat het niet om een kleinschalige vr-ervaring van een paar uur gaat, maar een volledig nieuwe Assassin's Creed-game.

In Assassin’s Creed Nexus VR ontdekken spelers bekende locaties en personages en nieuwe verhalen. In de game kunnen spelers de acties uit vorige Assassin’s Creed-games helemaal zelf uitvoeren. De game speelt zich af tijdens drie verschillende periodes in de Assassin’s Creed-reeks. Voor het eerst in de geschiedenis van de reeks krijgen spelers drie verschillende speelbare personages: Ezio, Kassandra en Connor. De missies kunnen op verschillende manieren doorlopen worden.

Vooralsnog is Assassin's Creed Nexus VR alleen voor Meta Quest 2, Meta Quest 3 en Meta Quest Pro aangekondigd. Het spel verschijnt op 16 november.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik had toch voor een Meta Quest moeten gaan ipv een PSVR2, ook deze game lijkt me best tof en komt niet naar de PSVR2. Ubisoft heeft best al wat ervaring opgedaan met VR dus ik heb er wel vertrouwen dat ze hier iets leuks van kunnen maken.

-1

Ik sluit niet uit dat de game uiteindelijk toch nog een keer op de psvr2 uitkomt. Ubisoft blijft daar een beetje vaag over. Het is of volledig exclusief voor quest of misschien alleen tijdelijk exclusief. Ik ben het er wel mee eens dat je beter voor de quest dan psvr2 had kunnen kiezen. Er staan nog meer games aan te komen waarbij quest exclusiviteit wel zeker is zoals asgarts wrath 2. Zeker als je daarnaast ook een pc hebt was de quest een betere keus inderdaad.

[Reactie gewijzigd door lightyears-1 op 11 oktober 2023 - 16:07]

0
test

Combat ziet er wel houterig uit. Maar kan leuk worden!

0

Aanbevolen voor jou